Perşembe Belediye Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya katılım yoğun ilgi gösterildi. Kahvaltıya; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Belediye meclisi üyeleri, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, CHP Belde Başkanı Mevlüt Çelebi, CHP Perşembe Gençlik ve Kadın kolları üyeleri, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, AK Parti Perşembe Belde Başkanı Davut Çıvak , AK Parti Perşembe Belediye Başkan Aday Adayı Turhan Okumuş, GMİS eski Başkanlarından Ramis Muslu, TTK Üzülmez Amele Birliği Başkanı İsmail Köseoğlu ve sendika üyeleri, İlçe Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt , Perşembe Belediye spor Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Koç, Perşembe Belediyespor Kaptanı Gültekin Özyurt, futbolcular ve teknik ekip, köy ve mahalle muhtarları, öğretmenler, okul müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İsmail İnam ve Perşembe Belediye spor Kulübü Başkanı Teoman Koç , Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'na kulübe katkılarından dolayı teşekkür ederek Perşembe Belediye spor formasını hediye etti. Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Perşembe Belediye spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Koç, misafirlerle yakından ilgilendiler.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam; "Perşembe Belediye spor'a yardımcı olmak, Perşembe Belediye spor'u daha iyi yerlere getirmek için spor kulübümüz yararına önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kahvaltı etkinliği düzenledik. Bu kahvaltıları artık geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ben emeği geçen herkese bilhassa bu etkinliğin düzenlenmesinde çok emeği olan Perşembeli bayanlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katkıda bulunan tüm halkımıza vatandaşlarımıza, işadamlarımıza, esnafımıza, Perşembe'den ve Perşembe dışından kahvaltımıza katılan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Perşembe Belediye spor layık olduğu yere gelecektir. Futbolcularımıza, antrenörümüze başarılar diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kahvaltı sonrası Başkan İnam misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi