İstanbul deplasmanında Pendikspor ile karşılaşacakları maç için umutlu olduğunu belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sivas Belediye maçında oynadıkları futbolu Pendik karşısında oynamaları halinde galip geleceklerini söyledi.

Caner "Sivas Belediyespor karşısında güzel bir galibiyet aldık. Futbolcularımız sahaya güzel bir futbol ortaya koydular. Hakkettikleri bir galibiyet aldılar. Şimdi önümüzde Pendikspor maçı var. Pendik'de güçlü bir takım. Deplasman da oynayacağız. Ama bizde aldığımız bu galibiyetle tekrar bir toparlanma süreci içerisine gireceğiz. İnşallah Pendikspor maçından da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah umduğumuz gibi olur. Sivas Belediyespor karşısında oynadığımız güzel futbolu ortaya koyarsak, iyi netice ile döneceğimize inanıyorum. İstanbul'da ki gurbetçi taraftarımız ve bura da ki taraftarımız maça davet ediyorum. Gelsinler takımlarına destek versinler" dedi.

"MİLLETVEKİLLERİNE SESİMİZİ DUYURAMADIK"

Başkan Caner, "Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve Belediye Başkan Yardımcımız idmanı ziyaret ederek takıma tatlı ikram ettiler. Bu da takım için moral motivasyon oldu. Özlenen tablo bunlar. Emniyet Müdür yardımcımıza ve Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekler devamı gelir. Başka kurumlar da gelir. Zonguldak Kömürspor'dan haberdar olmak istemeyen kurumlar var. 5 tane milletvekili Zonguldak Kömürspor'dan haberdar olmamaya devam ediyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Zonguldak'ın sorunlarını çözmeye devam etsinler. Biz zaten artık kendimizi Zonguldak'ın sorunu olarak görmüyoruz. Sesimizi duyuramadığımız için. Bu takım kamp dönemi geçirdi. İhtiyacı var mı diye hiç sorulmadı. Artık herkesin duyarlı olunmasını rica ediyorum. Herkes maddi ve manevi takımın yanında olmasını istiyoruz. Valimiz, Belediye Başkanımız ve Emniyet Müdürümüz el ele vererek bu takımı hak ettiği yerlere çıkaracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi