Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği final maçıyla sona erdi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen final müsabakaların final maçında Ereğli Pestilci Ortaokulu, Yayla Ortaokulu penaltı atışlarında 6-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Final maçında Yayla Ortaokulu Fener sahasında Ereğli Pestilci Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. İki takım arasında nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maç 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın normal süresi 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşma kurallar gereği penaltı atışlarına gidildi. Alaplı Pestilci Ortaokulu, Yayla Ortaokulunu, 6-5 yendi ve mutlu sona ulaştı.

Penaltılarda kıl payı kaybeden Yayla Ortaokulu büyük üzüntü yaşadı. Yayla Ortaokulu sporcuları maçın ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Alaplı Pestilci Ortaokulu ise maçın ardından şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Şampiyon Ereğli Pestilci Ortaokuluna şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Okul Sporları Tertip Komitesi üyesi Turan Altındaş verdi. İkinci olan Yayla Ortaokuluna kupa ve madalyasını Spor Şube Müdürü Gazel Güven ve Futbol antrenörü Selim Oral verdi. Çekişmeli geçen maçı izleyen futbolseverlerde maçtan büyük keyif aldı.

Editör: Pusula Gazetesi