Paykasa kart ise yeni nesil güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır. Yalnızca 16 haneli bir seri numarası sayesinde internet ortamında yapılan her alışveriş daha güvenli hale gelmektedir. Kart içerisindeki toplam bakiye ise her zaman kartın seri numarası sayesinde güven altındadır.

Bir kredi kartı gibi sanal hesap mantığı ile çalışır. Bu açıdan online ödemelerde ve uluslararası para transferinde pek çok avantaj sağlayabilir.

PAYKASA İLE HIZLI ALIŞVERİŞ İMKANI

Modern hayatta hız hem iş hayatı için hem de günlük yaşam için büyük önem taşıyor. Özellikle iş hayatında kimse ağır ilerleyen ve uzun bekleme gerektiren sistemleri kullanmıyor. Hız ve güvenlik önlemleri paykasa kullanımının da artmasını sağlamıştır. Çünkü tüm alışverişlerin güvenli yapılmasını sağlıyor. Ayrıca güvenlik kadar hızlı işlemlere de imkan tanıyor. Yapılan işlemler birkaç saniye içerisinde tamamlanabiliyor.

İnternette alışveriş yaparken ödeme seçenekleri arasından Paykasa'yı seçmek yeterlidir. Ardından Kartın pin kodunu girerek alışverişin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemlerin tamamı birkaç dakika kadar sürmektedir. İsterseniz yurtdışı merkezli bir sistem üzerinden de saniyeler içerisinde alışveriş yapabilirsiniz.

ALIM VE SATIM İŞLEMLERİ

Günümüzde paykasa alma ve satma seçenekleri oldukça yaygınlaşmaktadır. Herkes yapacağı alışveriş tutarına göre uygun limiti seçebilmektedir. Ayrıca kart limitlerindeki seçenekler de oldukça fazladır. Buna göre 10 Euro'dan başlayan kart limitleri sayesinde online alışverişler yapılabilir. Dilerseniz bu seçenekleri daha da artırabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda kartın kullanımı daha da artacağı öngörülüyor.

Yapılan tüm işlemlerin online olması kişiye ekstra bir kolaylık sağlamaktadır. Çünkü karta bir tutar eklemek ve alışveriş yapmak için ekstra bir zaman harcanmıyor.

Kart içerisinde alışveriş sonrasında halen limit kalmışsa, bu limiti de dilediğiniz gibi bozdurabilirsiniz. Kart sayesinde bir nevi satma işlemi yapıyorsunuz. Kart içerisindeki limit dövizin o günkü kuru üzerinden bozduruluyor. Limit alma ve bozdurma işlemlerindeki kolaylık kişilerin nakit ihtiyaçlarının kısa süreli karşılanmasına da yardımcı olmaktadır.

ÖN ÖDEME SİSTEMİ SAYESİNDE BÜTÇENİZİN DIŞINA ÇIKMAZSINIZ

Paykasa genel olarak bir ön ödeme kartıdır. Bu açıdan özellikle online ödemelerde büyük avantajlar sağlanır. Ön ödemeli kart demek, kartın ödemesinin en başta satın alınması anlamındadır. Yani bir kredi kartı gibi herhangi bir merkeze borçlu kalmazsınız. İhtiyacınız kadar limite gerek duyar ve ancak bu limit kadar harcama yapabilirsiniz.

Kartın bir ön ödeme kartı olarak kullanılması bazı faizlerden muaf tutulmanızı da sağlar. Özellikle kredi kartlarında olan yüksek alışveriş faizleri paykasa kartlarda bulunmaz. Bu açıdan da ön ödemeli kartlar daha fazla kolaylık sağlar.

PAYKASA KARTTAN GELEN AVANTAJLAR

Paykasa kartın günümüzde en büyük avantajı elbette güvenliktir. Bu kart oluşturucuları ve satış firmaları öncelikle güvenliği göz önüne almıştır. Tek kullanımlık pin kodu sayesinde her ortamda kolay ve güvenli alışveriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca dilediğiniz tutarı karta ekleyerek, istediğiniz zamanlarda harcama yapıyorsunuz. Bu kart sayesinde kişisel bilgilerinizi de asla üçüncü kişilerle paylaşmıyorsunuz.

Kart sadece bir güvenlik şeridi oluşturmaz. Aynı zamanda da kişiler için kullanım rahatlığı sağlar. Çünkü kart için yapılan tüm işlemler online şekilde gerçekleşir. Bu açıdan ekstra zaman harcama durumu söz konusu değildir. Paykasasi.com resmi satış bayii olarak rekabetçi fiyat politikası ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Detaylı bilgi ve destek için: https://paykasasi.com

Editör: Pusula Gazetesi