Zonguldakspor son üç maçtan puan alamamanın acısını Sivas Belediyespor'dan çıkarmaya hazırlanıyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanda futbolcuların hırslı ve azimli oldukları gözlenirken, adeta patlamaya hazır barut gibiydiler. Futbolcuların istekli, şutların isabetli olması Teknik heyeti sevindirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor kötü gönleri geride bırakıp çıkışa geçmeyi planlıyor. Ligde oynadığı son üç maçtan Bucaspor, Ofspor ve Kocaeli Birlikspor maçlarından puansız ayrılan kırmızı-lacivertli ekip bu üç maçın telafisini hafta sonu oynayacağı Sivas Belediyespor maçında yapmayı planlıyor.

FUTBOLCULAR ANT İÇTİ

Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına Salı günü başlayan Zonguldakspor'da futbolcuların idmanda hırslı ve azimli tavırları, istekli çalışmaları Teknik Direktör Şenol Demir'i Sivas Belediyespor ve diğer maçlar için umutlandırıyor. Galibiyet için adeta ant için futbolcular forma savaşı verirken her futbolcu 11 için büyük bir çaba gösteriyor.

PATLAMAYA HAZIR BARUT GİBİLER

Kırmızı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Burak Can Et, Berkan Akdeniz ve Osman Berkay çalışmalara katılmazken, Hüseyin Yılmaz da Sivas Belediyespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Diğer futbolcular ise idmanlarda adeta patlamaya hazır barut gibiler.

Editör: Pusula Gazetesi