Bir gurup Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üyesi Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Başkanı Hakkı Güney ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman'a ziyaretler gerçekleştirerek taleplerini dile getirdiler.

Gurup adına konuşan Ali Bora Amasralı, merkez belediye başkan adayının neden gösterilmediğini sormak ve bu yönde partili olarak üzerlerine düşen görev varsa yerine getirmek için ziyaretler yaptıklarını ifade etti. Halkın karşısına eksiksiz ve açık yüzle çıkmak gerektiğini belirten Amasralı "Seçim zamanı şantiyelerde kimse kalmasın, çalışsın" dedi.

GÜNEY: "ZONGULDAK'TAKİ EKSİKLERİMİZİ BÖYLE TOPLANARAK PAYLAŞIYORUZ"

İl Başkanı Güney, ziyaret için teşekkür ederek şöyle konuştu;

"Zonguldak ile ilgili partili arkadaşlarımız CHP'ye gönül vermiş, CHP için taşın altına elini koymuş arkadaşlarımız. Tabi Zonguldak'taki eksiklerimizi böyle toplanarak paylaşıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı. Hafta içinde arkadaşlarımızla böyle görüşmelerimiz oluyor."

AMASRALI: "EKSİKLERİN GİDERİLMESİNİ VE HALKIN KARŞISINA AÇIK YÜZLE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Ali Bora Amasralı ise gurup adına şunları söyledi;

"Ziyaretimizin sebebi partimizin görüşlerini almak. Belediye aday adayında bir belirsizlik var. Konuyla ilgili Hakkı Başkanımızdan bilgi istedik. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmak istiyoruz. Belediyeyi, il ve ilçe başkanımızı ziyaret ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Belediye başkan adayımızı merakla bekliyoruz. Partili olarak kimi aday gösterilirse onun arkasında duracağımızı, onun için çalışacağımızı söyledik. Bütün partililerin bunu yapacağına inanıyoruz. Belediye başkanımıza söyledik. Hizmet anlamında şantiyelerde insan kalmasın, çalışmaya gönderin dedik. Seçim dönemi daha fazla gayret edilmesi gerekiyor. Beklentilerimizi ve temennilerimizi başkanımıza ilettik. Bunun takipçisi olacağız. Bütün eksiklerin giderilmesini ve halkın karşısına açık yüzle çıkmak istiyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi