Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için tutuklanan ve Beycuma Cezaevi'nde hapis yatan Engin Zaman bir skandal paylaşıma daha imza attı. CHP eski Merkez İlçe Başkanı Maden Mühendisi Fikret Zaman'ın oğlu Engin Zaman, Maden Mühendisleri Odası'ndan çekilen bir Uzun Mehmet Camisi fotoğrafını "Çok içki içmem ama bu manzara karşısında bir büyük ile ağzımı çalkalar, ikinci büyük ile çakır keyif olup beş rekat keyif yaparım" notuyla paylaştı.
Cami ve namazla dalga geçen Engin Zaman'ın paylaşımı tepki çekti.
Maden Mühendisleri Odası'nda içki içenlerin Uzun Mehmet Camisi Şerefine kadeh kaldırdıkları iddialarının yaygınlaştığı bir dönemde yapılan bu provakatif paylaşım eleştirileri haklı çıkardı.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Bugünkü bazı yerel gazetelerde Engin Zaman' dan provakatif cami ve namaz paylaşımı başlığıyla haberler yer almıştır. Engin Zaman son yapılan mahalli İdare seçimleri sonrasında 03.04.2019 Tarihinde partimizden istifa etmiş olup, partimizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Zaten paylaşımını bizim kabul etmemiz mümkün değildir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."