Partinin yapılacağı yer, hangi amaçla yapılacağı ve kullanılacak konsept çok önemlidir. Bunları belirledikten sonra yapılacak şey kullanılacak parti malzemelerini belirlemektir.


Uçan Balonlar:
Parti Malzemesi Çeşitleri

Uçan balonlar hemen hemen her parti konsepti için kullanılabilen malzemelerdendir. Helyum gazı ile şişirilen bu balonlar adından da anlaşılacağı gibi havaya bıraktığınızda uçabilen balonlardır. Parti Malzemeleri Renk renk ve farklı şekillerde temin edilebildiği gibi özel tasarım olarak da yaptırılabilir.

Konfeti Çeşitleri:

Konfeti, volkan, meşale ve dilek fenerini bu gruba dahil edebiliriz. Konfetiyi hemen hemen her organizasyonda kullanabiliriz.

Rakam Folyo Balon:

Rakamlardan oluşan bu balonlar uçan balonlarda olduğu gibi helyum gazı ile şişirilmektedir. Yıldönümleri ve doğum günü organizasyonlarında kullanılabilir.

Pintaya Çeşitleri:

İçerisine çocukların seveceği şekerleme, çikolata gibi şeylerin konulduğu, etrafı krapon kağıtlarıyla süslü, kartondan yapılan bir parti malzemesidir. Yüksek bir yere asılır ve çocukların sırayla üç kere vurmaları sağlanır. Özellikle doğum günü partilerinin olmazsa olmazparti malzemelerihaline gelmiştir.

Doğum Günü Süsleri:

Çocuk ya da yetişkin doğum günlerinde kullanılacak birçok doğum günü süsü bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ponpon süsleri asmalı süsler, kağıt çiçekler, bayrak süsler, doğum günü yazıları, kapı bannerleri, keçe süsler, köpük harfler, kağıt harf ve rakamlar, yelpaze süsleri Japon fenerleri, fener süsler ve petek süslerdir. Doğum günü yapılacak kişinin yaşına ve partinin yapılacağı ortama göre istenilen parti malzemeleri seçilebilir.

Pasta Mumları:

Renk renk ve çeşit çeşit pasta mumları bulunmaktadır. Parti ortamına ve amacına uygun şekilli, sayılı ya da figürlü mumlar seçilebilir.

Erkek Parti Konseptleri:

Erkek çocuk doğum günleri için seçilen çizgi film ya da süper kahraman temalı konseptlerdir. Minions, Spider Man, Star Wars, Cars, AngryBirds, Batman, Mickey Mouse şeklinde olabilir. Ayrıca Beşiktaş, Galatasaray gibi takım konsepti ile de hazırlanabilir.

Kız Parti Konseptleri:

Erkelerde olduğu gibi kız çocuk doğum günlerinde de kız çocuklarının sevdiği film kahramanlarının konseptleri uygulanabilir. Bunlar Winx, Barbie, HelloKitty şeklinde olabilir.

Kek Standı:

Kartondan hazırlanan bu stantlar partilere şıklık katmaktadır. Cupcake ya da muffin kek kapsülleri kullanarak konsepti tamamlayabilirsiniz.

Harf Folyo Balonlar:

A' dan Z'ye tüm harflerin bulunduğu, içinde helyum gazı bulunan bu renkli balonlar son zamanlar parti organizasyonlarında oldukça fazla tercih edilen parti malzemelerindendir.

Sevgiliye Özel Ürünler:

Yıldönümü, doğum günü ya da sevgililer günü için güller ve mumlar eşliğinde yapılacak romantik bir parti organizasyonunda kalpli balonlarda kullanılabilir.

BabyShower Parti Malzemeleri:

Hoş geldin bebek konsepti son yıllarda ülkemizde oldukça popüler hale geldi. Kız ya da erkek bebeklere doğumdan önce yapılan bu organizasyonda pembe ve mavi süslemeler ağırlıklı olarak kullanılmaktadır.

Diş Buğdayı:

Geçmişten günümüze bir gelenek olan diş buğdayı, bebeğin ilk dişi çıktığında yapılmaktadır. Son yıllarda bir parti organizasyonu şeklinde yapılan diş buğdayı, babyshowerda olduğu gibi pembe ve mavi renkler kullanılarak diş konsepti ile hazırlanmaktadır.

Volkan İç Mekan:

Düğünlerde, sünnet düğünlerinde, özel kutlamalarda kullanılan bir parti malzemesidir. Ortama şölen havası vermektedir ve oldukça gösterişlidir.

Sofra Setleri Renkli:

Partilerde kullanılan masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, kaşık ve bıçaklardan oluşan bu malzemeler hem çocuk partileri hem de yetişkin partilerinde kullanılmaktadır. Çok tercih edilen parti malzemelerindendir. https://partidukkanim.com web sitemizde binlerce ürünü uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi