Firma 6 yıldır Kocaeli'de parfüm ve kolonya üretimi yapıyor. Kendine has konsepti ve üretimleriyle dikkatleri üzerine çeken firma parfüm ve kolonyada insanların tercih ettiği marka olarak varlık sürdürüyor. En kaliteli ürünü müşterisine ulaştırmayı hedefleyerek üretimlerinin kalitesine önem veriyor. Royal platinium ürettiği parfüm ve diğer koku ürünlerinde doğal esansları tercih ederek insanların doğal ürün kullanmasını sağlıyor. Ürünlerinin de doğal ve kaliteli olduğunu da sahip olduğu kalite belgeleriyle müşterilerini kanıtlıyor.

Firmanın Satışa Sunduğu Ürünler

Kurulduğu günden beri sektöründe kaliteli ilerleyişi ile dikkat çeken firma yaptığı özgün üretimler ve mağaza konseptleri ile kişilerin ilgisini çekerek tercih edilmesini sağlıyor.

Firmanın Kocaeli'deki üretim tesislerinde üretilip satışa sunulan ürünleri arasında şunlar yer alıyor;

  • Kadın parfümü
  • Oda parfümü
  • Erkek parfümü
  • Kolonya
  • Oto kokusu

Bu ürünlerin tamamı kaliteli olmasının yanı sıra Sağlık Bakanlığı onaylı olmaları sebebiyle kullananlar için hiçbir tehlike yaratmıyor.

Firma Tarafından Üretilen Kolonya Çeşitleri

Firma kadın ve erkek parfümü üretimlerinin yanı sıra kolonya üretimi de gerçekleştiriyor. Firmanın üretimini yaptığı kolonyalar çikolata, marine, lime, limon, mandalina, ferah ve sunrise kolonyaları oluyor. Mandalina kokusunu sevenler mandalina kolonyasını tercih edebiliyorken ferah bir koku arayışında olanlar ferah kolonyasını tercih edebiliyorlar.

Firma Tarafından Üretilen Oda Parfümleri

Firma parfüm ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra odaların ferah ve güzel kokması amacıyla oda parfümü üretimi de yapıyor. Doğal esansların kullanımıyla üretilen oda parfümleri arasında ise sakız, odunsu, yeşilçay, kavun, fresh ve mango oda parfümleri yer alıyor. Kişiler zevklerine göre bu parfümlerden satın alarak odalarının güzel kokmasını sağlayabiliyorlar.

Eşsiz Mağaza Konseptleri

Firma rakiplerinden farklı olma gayretiyle kısa süredir bulunduğu sektörde en çok tercih edilen markalar arasında bulunuyor. Bunu doğal esanslar sayesinde ürettiği parfümler ve kokular yanı sıra oluşturduğu ilgi çekici mağaza konseptleriyle de sağlıyor. Modern çizgiler barındıran mağaza konseptleri kişilerin ruhuna hitap ederek kendileri için en uygun ürünü bulmalarını sağlıyor. Firmanın konseptleri arasında avm mağaza, avm kiosk ve cadde mağaza konseptleri yer alıyor. Firma bu konseptleri satış yapılacak alana bağlı olarak bayiliğini alan kişiler için hazırlayarak markanın temsilciliğini yapmasını sağlıyor.

Parfüm Bayiliği İmkanı

Firma kaliteli kozmetik ürünlerinin satışının yapılabilmesi için bayilik imkanı veriyor. Kişiler marka yaratma ve iş kurma derdi yaşamadan firmanın bayisi olarak firmanın temsilciliğini yaparak para kazanabiliyorlar. Açık parfüm bayilik imkanından yararlanmak isteyenlere firma belirlemiş olduğu konseptlerden uygun olanı hazırlayarak ürünlerinin satışının yapılmasını sağlıyor.

Konseptlerin hazırlanması için gerekli mobilyalarının hazırlanmasını da kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Mağazada satışa sunulacak ürünlerin ise tedarik edilmesini elemanları aracılığıyla gerçekleştiriyor. Ayrıca bayilik yapacak kişilere parfüm satışları için ihtiyaç duyacakları eğitimleri ve destekleri de veriyor. Tanınmış bir firmanın bayiliğini alan kişiler kar oranı yüksek bir iş kurmuş oluyorlar. Ayrıca prestijli bir işe sahip oluyorlar.