TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da bir kez daha para krizi patlak verdi. Devre arası kampında Antalya'dan Zonguldak'a ödemelerin yapılmaması halinde dönmeyecekleri tehdidini savuran futbolcular, bu kez idmanda Teknik Direktör Direktör Serkan Afacan ile para kavgası etti.
SAHA ORTASINDA PARA KAVGASI YAPTILAR
Zonguldakspor 4 haftalık suskunluğunu Şanlıurfa'yı 4-1 yenerek bozan Zonguldakspor hafta sonu oynayacağı Sarıyer maçı öncesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda idman yaptı. İdman öncesinde Teknik Direktör Serkan Afacan futbolcularla değerlendirme toplantısı yaptı. Ancak toplantıda biran da sesler yükselmeye başladı. Zonguldaksporlu futbolcular Teknik Direktör Serkan Afacan ile tartışma yaşadı. Afacan yönetimin ödeme yapabilmek için gerekli mücadeleyi verdiği yönünde futbolculara açıklama yaptığı öğrenilirkin, bazı futbolcular toplantıda krizi büyüttü, sesleri saha dışından duyuldu.
Yaklaşık 15 dakika süren toplantının ardından Teknik Direktör Serkan Afacan sinirli şekilde telefona sarılarak yöneticileri aradı, durum hakkında bilgi verdi.
FUTBOLCULAR İDMANA DÖNDÜ, MORALLER SIFIR
Uzun süredir para alamadıkları gerekçesiyle moralsiz oldukları gözlenen futbolcuların idman boyunca yüzleri gülmedi. Yaşadıkları maddi sıkıntı yüzlerinden okunuyordu. Yönetimin biran önce maddi krizi çözebilmek için kolları sıvadı.