Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü oynanan Amedspor maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yaparak Amedspor'u Devrek İlçe Stadı'na gömen Zonguldaksporlu futbolcular 3 puandan ziyade anlamlı galibiyetin mutluluğunu yaşıyor.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner maçın ardından yine duygusallığına yenik düşerek gözyaşlarına hakim olamadı. Maçın ardından tüm futbolcuları ve teknik heyeti tek tek öperek kutlayan Başkan Caner "Bu iş para işi değil yürek işi" diyerek başarının sırrını da açıklamış oldu.

'SÖZ VERDİLER, GEREĞİNİ YAPTILAR'

Amedspor zaferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Caner çarpıcı açıklamalar yaparak şöyle konuştu: "Futbol olarak çocuklar iyi bir futbol ortaya koydular. Özellikle ikinci yarı kendilerinden daha iyi bir performans ortaya koydular. Oyuncularla konuştuk. Bu maçı çevirecektik. Çocuklar da söyledi ve bizlerde söyledik. Onlarda söz verdiler ve saha da gereğini yaptılar.4 senedir aynı şeyi söylüyorum. Bu çocuklar parayla değil yürekleri ile oynuyorlar. Bu galibiyetle ve maçı 2-0'dan 3-2 döndürmekle de bunu gösterdiler. Başta sayın Valimiz olmak üzere, Zonguldakspor'a destek veren gönül veren herkese bu galibiyet armağan olsun. Bu takımı destekleyelim. Gereğini de yapıyorlar. Taraftarımız da takımını destekliyorlar. Tribünde her zaman söylüyoruz küfür istemiyoruz. İnşallah galibiyetlerinde devamı gelecektir" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi