Yatılı olan lisenin pansiyonunda kalmaya başlayan öğrencilerin, uyum haftasını daha rahat geçirebilmeleri ve ailelerinden ilk defa ayrılacak olan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutabilmek için başlatılan proje kapsamında belli aralıklarla gönüllü Nebioğlu sakinleri tarafından evde yapılan çeşitli yiyecek ve içecekler pansiyonda kalan öğrencilere ikram ediliyor.

Projeye; Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ın başta olmak üzere tüm Nebioğlu halkının destek vermeye devam ettiğini belirten Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tekin Verim; " Beldemizdeki annelerimiz, 'Pansiyonumuzda kalan çocuklarımız, kendi çocuklarımız gibidir' dediler ve onlara belli aralıklarla evlerinde yaptıkları ikramlıkları pansiyonda kalan öğrencilerimize ikram ediyorlar. Öğrencilerimiz projeden oldukça memnun. Emeği geçen ve geçecek herkese teşekkür ediyorum"diye konuştu. Proje kapsamında öğrenciler akşamları sıcak bir ortamda bir araya gelerek güzel bir paylaşma örneği sergiliyorlar.

Projeden memnun kalan öğrenciler ise , "Evimizden uzaktayız. Çok güzel ve değişik bir etkinlik oluyor. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Okul Müdürümüz ile tüm annelerimize teşekkür ederiz "dediler.

Editör: Pusula Gazetesi