Meditasyon ile yoga etkinliklerinin vazgeçilmezi haline gelen Palo Santo tütsü şifa dağıtıyor. Tütsüleri kullanarak bu tarz çalışmalara yer verenler tüm şifalarına yakından tanıklık edecektir. Özellikle de negatif yükler yerine daha negatif bireyler olmak için tütsülere yönelmekte fayda var.

Palo Santo Manevi Etkileri Nelerdir?

Olumsuz ruh halinin tazelenmesini isteyenler tütsülere başvurabilir. Özellikle de Palo Santo tütsüleri eşliğinde manevi temizliğin gerçekleşmesi kaçınılmaz olacaktır. Özel kokusu ve dumanı ile şifa dağıtan tütsü:

  • Olumsuz enerjilerin atılmasına yardımcı olur.
  • Pozitif iyonların artış göstermesine imkan tanır.

Olumsuzluğun giderilmesinde bir hayli etkili olduğu için talep görmektedir. Aurasını temizlemek isteyenler yoga çalışmaları sırasında tütsüye başvurabilir. Bunun gibi enerji veren kokusundan kaynaklı kendinizi daha iyi ve güçlü hissetmeniz de kaçınılmaz olacaktır.

Palo Santo Nerelere İyi Gelir?

Bağ ağrılarından şikayetçi olanlar bu yönde seçimini yapabilir. Sık sık ilaç tüketmek yerine doğal yöntemlere başvurmak en doğrusu olacaktır. Aynı şekilde astım sorununa çözüm arayanlar da tütsü yakabilir.

Grip ile nezle semptomları can sıkıcı olabiliyor. Her birinin ortadan kalkması için tütsü yakmanız faydalı olacaktır. En başta ise stresten kaynaklı gergin olan kişilere tavsiye edilir. Görüldüğü üzere faydaları saymakla bitmeyen ürünlerden bir tanesidir. Gerek antioksidan gerekse fıtokimyasal içerdiği için pek çok alanda fayda sağlar. Kişinin daha iyi hissetmesine ve sağlıklı olmasına yardımcı olur.