TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Özlenen Zonguldakspor'u yaratmaya çalıştıklarını belirten Afacan, ''Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Umarım özlenen Zonguldakspor'u yaratarak sezona iyi bir şekilde başlayacağız. Bizim amacımız genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek dinamik bir ekip yaratmak. Bunun yapmanın çabası içerisindeyiz. Umarım bunu yapar ve sezon iyi bir şekilde başlarız.''

"BÜYÜK KULÜPLERDEN FUTBOLCU ALIYORUZ"

Afacan, ''Galatasaray, Fenerbahçe, Altınordu, Ankaragücü ve bir çok takımdan oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Onlarda Zonguldakspor ismini duyunca heyecanlanıyorlar. Zonguldakspor Süper Lig görmüş büyük bir camia. Ama önemli olan nitelikli ve değer katacak futbolcuları buraya getirmek. Bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu da çabuk olmuyor. Doğru karar vermek lazım. Zonguldakspor'un geleceğini inşa etmek istiyoruz" dedi.

BAKACAKKADI KAMPI PAZAR BİTİYOR

Afacan, ''İlk etap kamp çalışmaları Bakacakkadı'da 28 Temmuz tarihinde sonra erecek. Ardından oyunculara 2 gün izin vererek Bakacakkadı tesislerinde tekrar toplanacağız. İkinci etap kamp çalışmalarını Bolu'da yapacağız. Bolu da yapacağımız hazırlık maçlarıyla kadromuzu ağır ağır şekillendireceğiz. Orada 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Daha takımlar belli değil. Orada da anlaştığımız oyuncular gelmeye devam edecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi