Şehit Madenciler anısına bastırılan özel Zonguldakspor formaları Zonguldakspor Store'de satışa sunuldu.

Madende bugüne kadar yaşamlarını kaybetmiş 3684 maden şehidinin isminin yazılı olduğu Zonguldakspor formaları satışa Zonguldakspor Store'de sunuldu. Şehit Madenciler anısına bastırılan Zonguldakspor özel formaları yaklaşık 2 ay önce kulüp binasında Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, takım kaptanı Mert Caymaz ve yeni transfer Şevket Güngör'ün de hazır bulunduğu ortamda formalar basına tanıtılmıştı. 55 liradan satışa çıkarılan formalardan elde edilecek gelirin, 2 lirası Şehit Madenciler Derneği'ne katkı olarak verilecek.

"TAKLİDİ BASILAMAYACAK, PATENTİ ZONGULDAKSPOR'DA"

Projenin mimarlarından birisi olan Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk "3684 Maden Şehidi var. Ben bu rakamı da Genel Maden İşçileri Sendikasından aldık. Bu konuda onlara da teşekkür ediyorum. Bir baret ve madencinin çekiç ve tokmağını formayı adapte edip baretin ışıklandırdığı madenci isimlerini formaya yerleştirdik. 'Vardır senin renginde madenci kanı, başarılı ol ki sürsün madencinin şerefli şanı' diye sloganımız var. Bir avuç kömür çıkarmak için insanların hikayesidir madencilik. Başkanımıza böyle bir teklif getirdik. Biz bu anlamlı formayı hayata geçirdikten sonra Türkiye Futbol Federasyonundan tescilini aldık. Firma bu formanın dizaynını ve şeklini tescil ettirerek patentini de aldı. Çakması yapılırsa eğer cezai işlem yapılacak. Bunda ki amaç hem kulübe katkı ve hem de Maden Şehitleri Aileleri Derneği'ne de katkı sağlanacak" dedi.

SATIŞLAR ZONGULDAKSPOR STORE'DEN

Bugünden itibaren satışa çıkarılan Zonguldakspor Şehit Madenciler Forması Zonguldak Valilik Binası arkasında bulunan Zonguldakspor Store'den satılıyor.

PATENTİNİ ZONGULDAKSPOR ALDI, TAKLİDİ BASILAMAYACAK
Zonguldakspor yönetim kurulunun bu önemli projesinin ardından Şehit Madenciler anısına üretilecek formaların patentini Zonguldakspor aldı. Zonguldakspor dışında hiç kimse bu formaları bastırıp satamayacak. Taklidini bastığı tesbit edilenleri büyük cezalar bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi