Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ncü düzenlenen Genç Kızlar Masa Tanesi İl Birinciliği müsabaklaarı tamamlandı. Müsabakalar sonunda Özel Temel Final lisesi şampiyonluğunu ilan etti. Kapuz İlköğretim Okulu Salonu'nda yapılan müsabakalarda sporcular Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına kalabilmek için ter döktüler.

Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Özel Temel Final Lisesi Şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupa madalya töreni düzenlendi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Spor Şube Müdürü Gazel Güven dereceye giren takımlara kupa ve madalya verdi. Özel Temel Final Lisesi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel turnuvada mücadele eden tüm sporcuları ve antrenörleri emeklerinden dolayı kutladı.

İŞTE SIRALAMA

Müsabakalar sonunda şampiyon Özel Temel Final Lisesi olurken ikinci Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü Ereğli Anadolu Lisesi, dördüncü Alaplı İ.M.K.B Anadolu Lisesi oldu.

Editör: Pusula Gazetesi