Tabii ki her ibadette olduğu gibi namazda da bazı şartlar bulunmaktadır. Özellikle namazın içinde ve dışında olmak üzere dikkat edilmesi gereken 12 farz mevcuttur. Bu farzlardan birisi de Setrü'l Avret'tir. Yani Müslümanların Allah'ın istemediği uzuvlarını örtmeleri ve namaza öyle durmalarıdır. Bilhassa kadınlar için şartların daha farklı olduğu düşünüldüğünde hanımefendilerin örtünme kurallarına riayet etmeleri gerekmektedir.

Günümüz koşullarında hanımefendiler gerek iş, gerekse de sosyal yaşamlarında namaz kılacak elbise bulamadıklarını ifade etmiş ve bu hususta zorlandıklarını dile getirmişlerdir. Bu amaca hizmet etmek maksadıyla oluşturulan namaz elbisesi ürünleri, hanımefendilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bilhassa kendinden örtülü namaz elbiseleri ile artık kadınlar yanlarında başörtü ve ayrı kıyafet taşımak zorundalığından kurtulmuş, hafif ve pratik namaz elbisesi ile ibadetlerini gerçekleştirebilmişlerdir. Genellikle namaz elbiseleri tek parça olarak üretildiği için kıyafetlerin üstüne kolaylıkla giyilebilmektedir. Bu da çalışan hanımların kıyafet değiştirme zorunluluğunu ortadan kaldırmıştır. Böylesine pratik ürünlerin kullanımının artması, tüm hanımefendiler için vazgeçilmez bir nimettir.

Yapılan çalışmalar ve ihtiyaca yönelik araştırmalar sonucunda namaz elbisesi modelleri genişletilmiş ve istenilen renk ve çeşitlerde namaz elbiseleri üretilmeye başlanmıştır. Ayrıca özel bir kumaştan imal edilen bu ürünler kesinlikle terlemeye mahal vermemektedir. Bunun yanı sıra kumaşın hafif olması ve ütü istememesi de her türlü çantaya sığabildiğini kanıtlamaktadır.

Özel tasarım namaz elbiseleri mümine hanımefendilerin ihtiyaçlarına göre satışa çıkarılmış ve ihvan.com.tr, bu alanda öncü olmuştur. Artık kadınlar ihvan.com.tr sitesine giderek namaz elbisesi satın al işlemi yapabilir, istedikleri ürüne kolayca ulaşabilirler. Özellikle günlük hayatında başörtüsü kullanamayan hanımlar için kendinden örtülü modellerin bulunduğu kategoriden dilediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. İhvan sitesi güvencesiyle kapınıza kadar getirilecek ürünler son derece dayanıklı ve kalitelidir. Böylelikle bozulmadan uzun süreler kullanabileceksiniz. Ürünleri beğenmediğiniz takdirde iade edebileceğinizi veya değişim yapabileceğinizi de eklemeliyiz. Siz de namaz elbiseleri hakkında sormak istediklerinizi İhvan sitesinin canlı destek hattına ileterek merakınızı giderebilirsiniz. İyi alışverişler diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi