Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney, il başkanları toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak kaybetmenin üzüntüsünü bildirdiğini söyledi.

İl Başkanı Hakkı Güney, Zonguldak'tan aylık rapor hazırlayacaklarını belirterek özellikle Özel İdare'nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek Özel İdare'nin çalışmalarını Ankara'ya bildireceklerini söyledi.

Hakkı Güney, açıklamasında şunları söyledi;

"Biz artık Zonguldak'ta Belediye Başkanlığı seçimini kaybettikten sonra ciddi anlamda belediye meclisi İl Genel Meclisi anlamında ciddi anlamda da çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızı belediye meclisi arkadaşımız Atınç Kayınova Grup Başkan vekilinin de öbür tarafta da Mustafa kardeşimiz İl Genel Meclisi'nde aylık raporlarını çıkarıyor. Bu raporları Biz genel merkezimize gönderiyoruz. Bunlara devam edeceğiz. Tabii gene Zonguldak Belediyesi'nde ki çalışmaları takip edeceğiz. Özel İdare ile ilgili özel çalışmalarımız olacak. Tatilden sonra özellikle özel idarenin bütün çalışmalarını aylık olarak genel merkeze rapor edeceğiz, yani bu ciddi anlamda genel seçime bir rapor olarak sunmuş olacağız. Bizim bundan sonraki süreçte genel merkez anlamında vereceğimiz raporlar ciddi anlamda yoğunlaşacak. Zonguldak'ın Türkiye'de emeğin başkenti olması ve emeğin başkentinde de bu belediye başkanlığı seçimini bu süreçte almaması anlamında genel başkan da üzüntülerini bildirmiştir. Buna göre raporlarımızda çalışmalarımıza kendisine sunduk ve söyledik. Bundan sonraki çalışmalarımız genel seçim için yoğunluk kazanacaktır. Bundan sonra da güzel şeylerin olacağına her şey çok güzel olacağını söyleyebiliriz."

Editör: Pusula Gazetesi