Halk otobüsü şoförü İsmail Sever, an ve an güvenlik kamerasınada yansayan hırsızlık olayında kıskıvrak yakaladığı hırsızı tekme tokat dövdü, görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Olay, Ereğli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Severe ait Özel Halk Otobüsüne bir kişi yolcu olarak bindi. Şüpheli şahıs bir süre etrafı gözetledi ardından arka koltuktan kalkarak şoförün bulunduğu kısma yaklaştı. Şoför koltuğunun yanına oturan şahıs, demir paraların bulunduğu bölümü açıp paraları cebine doldurmaya başladı. Bu sırada otobüsüne gelen şoför İsmail Sever tarafından suçüstü yakalanarak darp edilen hırsız otobüsten indirildi. Daha öncede defalarca kez durakta sıra bekleyen Halk Otobüslerinden hırsızlık yaptığı öğrenilen şahıs, şoför İsmail Sever tarafından polise teslim edildi. Yaşanan o anlar ise araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, olayla ilgili soruşturma başladı.
'SENİ POLİSE ŞİKAYET EDECEĞİM'
Suçüstü yakalanan hırsızın, İsmail Sever tarafından darp edildiği sırada 'Seni polise şikayet edeceğim' diyerek Severi tehdit etmesi ise şaşkınlık yarattı.