Son dakika

İhaleyi alan firma, otobüslerdeki bazı eksiklikler nedeniyle Zonguldak Belediyesi'ne teslim yapamadı. Başkan Ömer Selim Alan, SED firmasına bir 15 gün daha ek süre verdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Özel Halk Otobüsleri ile ilgili açıklama yaptı.

"Denetim komisyonumuzun yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda Halk Otobüsleri işletme ihalesini alan firmanın kısa bir sürede çözebileceği eksiklikleri bulunduğu görülmüştür. Söz konusu firmanın bizlere yapmış olduğu yazılı başvuruya binaen idari ve teknik şartnamede yer alan ilgili madde gereği firmaya 15 gün eksikliklerin giderilmesi için ek süre verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

----

Zonguldak Belediyesi Halk Otobüsleri ihalesini alan SED firması için bugün son gün. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ihaleyi alan firmaya 30 günün yanında 15 gün ek süre verildiğini belirterek "Yarın son gün. Eğer otobüsler ve evraklarda eksik olursa sözleşmeyi fesh edeceğiz" demişti.
Başkan Alan, eksiksiz otobüs ve evraklar için firmaya bugün 16.30'a kadar süre tanımıştı.
SED firmasına ait otobüsler bugün belediye garajından çıkartılıp belediye halk otobüsleri duraklarına getirilerek İstanbul'dan gelen bir komisyon tarafından incelendi. Komisyon üyelerinin sonrasında belediye binasına geçtiği öğrenildi.