Hastane yeriyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Daha önce Elvanpazarcık Hayat Mahallesindeki yer için karşı çıkan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır bir vatandaşın bilgi istemesi üzerine Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün, hastanenin yarım kalan inşaatına devam edileceği yönündeki bilgilerin aksine; "Haberim yok" yanıtı verdi.

İnanış Gazetesi'nden Öznur Güneş'in sorusunu yanıtlayan Özbakır, şunları söyledi; "Bizim bundan haberimiz yoktu. Hastanenin eski yerine devam edileceği konusunda bir bilgimiz yok. Ankara'da olmadığımız için bu işi takip edemediğimiz için haberimiz yoktu. O haber ne derece doğru ya da o dilekçeye verilen cevap ne derece doğru onu bilmiyorum. Mevcut yer de alternatif yerler arasında olabilir. Biz nereyi yer olarak göstersek hep itirazlar geliyor. Bir kısım kabul ediyor, bir kısım kabul etmiyor. Orası da olabilir tabi, kesin bir şey yok. 16 Nisan'dan sonra gündeme gelebilecek bir konu" dedi.

Özbakır'ın bu yanıtı ile birlikte yeni soru işaretleri doğarken vatandaş sosyal medya üzerinden; "Bizim vekillerimiz neyi biliyor?" soruları yöneltiyor.

Editör: Pusula Gazetesi