Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'ın sürekli haberlerini paylaştığı bir internet sitesinde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın Danışmanı Murat Topçu'yu eleştiren bir haber çıktı. Aynı sitede Özbakır'ın danışmanı Levent Çebi'nin köşe yazarı olarak görünmesi manidar bulundu.

Murat Topçu, Özcan Ulupınar'ın danışmanı olmadan önce Zonguldak Mithatpaşe Mahallesi Muhtarı olarak görev yapıyordu.

İşte o yazı:

DANIŞMAN MECLİS'TE GÜNÜN ALAY KONUSU OLDU..

Danışman Vekili ile görüşmek için Meclis'e gelen, ziyaretçilerini vekilinden habersiz kabul edince olanlar oldu.

Sabah saatlerinde meclise gelen Vekil, danışmanının ziyaretçileri olduğunu bildirmesi üzerine, gelen misafirleri beğenmeyen vekil, Danışmanına hitaben; bana sormadan neden ziyaretçi alıyorsun? diye çıkışır, danışmanın bir anda eli kolu titrer, zaten sürekli olarak vekili ile sıkıntı içinde olan danışmanın artık işi pamuk ipliğine bağlıdır, ne yapacak nasıl şimdi bu ziyaretçileri geri döndürecek düşünür, koşa koşa meclisin giriş kapısına gider, görevlilere ben ne yapacağım der, görevliler hayırdır inşallah dediğinde, ziyaretçiler olduğunu ancak vekilin onlarla görüşmek istemediğini, gelen misafirleri sisteme girdiğinden dolayı nasıl silineceğini bilmediğini bunun bir çaresinin olup olmadığını telaşla sorar.

Görevliler bunun bir imkanının olmadığını söylediklerinde ise danışmanın artık telaştan ve panikten yüzü kıpkırmızı olmuştur, ve yapacak bir şey kalmamış , misafirler artık dikmen kapıda görünmüştür, danışman gelen misafirleri kapıda vekilim yok, sizlere çay söyleyim, dışarda oturalım der , misafirler ofise gidelim orda içeriz demesine rağmen danışman ''yok ofiste temizlik var '' gibi uydurma yalanlarla misafirleri bir şekilde tabiri caizse postalar.

Danışmanın bu cabasını kapıda izleyen görevliler ise, danışmanın bu paketleme taktiğini ve kıvırtma sanatını görünce sen eskiden ne iş yapardın diye sormadan edemezler, görevliler hayretle ne iş yapardınız diye tekrar sorar, eskiden ben muhtarlık yapardım der.

Ne diyelim danışman olmuş, biz de burdan böyle danışmanlara ihtiyacımız yok diyelim.

Danışmanın ilk icraatı değil bu , ''meclis'te çok yönlü danışman'' şeklinde bahsedildiği söyleniyor.

Bu danışmanın çevirdiği fırıldakları yazarsak, sanırım; Zonguldak'a köprü olur dememize gerek yoktur.

Parti'ne zarar vermeden istifa edip gidersen sanırım vekilinde memnun olacaktır.

Çünkü seni aldığına çok pişman olduğunu birçok yerde dile getiriyor."

Editör: Pusula Gazetesi