Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından Zonguldak Ereğli Spor'un talebi doğrultusunda eğitim semineri düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen ve Zonguldak İl Hakem Kurulu Hakem Eğitmeni Osman Ender Bulut ve Hakem Bayram Çiv tarafından verilen seminerde futbolda değişen yeni kurallar videolu bir şekilde tanıtıldı.

Ayrıca hakemlerle kurulacak diyaloglar ve futbolcuların saha içerisinde nasıl davranması gerektiği hususunda bilgiler veren Osman Ender Bulut, futbolcularla samimi diyaloglarda da bulundu.

Gerçekleşen seminere Zonguldak Ereğli Spor tam kadro katılırken Kdz Ereğli Belediyespor, Kepez Çaylıoğluspor, Gümelispor ve Gülüç Belediyespor'dan bazı oyuncularda katılım sağladı.

Seminer sonunda katılanlara teşekkür eden Eğitmen Osman Ender Bulut bunun her sene yapılmasını ve sadece Ereğli ile sınırlı kalmamasını temenni etti. Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu ise 'başta Zonguldak İl Hakem Kurulu'na, Osman Ender Bulut ve Bayram Çiv hocamıza özelliklede bize bu imkanı sağlayan Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a teşekkür ederiz. Eğitim çok faydalı ve yararlı oldu' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi