TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.00'da yapılan idman TeknikDirektör Fatih Akyel nezaretinde yapıldı ve yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

İdmanda açıklama yapan Teknik Direktör Fatih Akyel Pendik karşısında iyi futbol oynamadıklarını belirterek şöyle konuştu: "İdman öncesinde oyuncularla konuştum. Pendik karşısında iyi bir futbol oynamadık. Pendikspor müsabakasında çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Bana göre, bu takıma geldiğimden beri oynadığımız en kötü futbolu oynadık. Ancak ikinci yarı biraz daha toparlandık. Daha farklı olabilirdi. Maçın seyircisiz olması, havanın sıcak olması oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. Hem bizi hem onları. Onlarında kazanacak bir maç oynamadığını biliyoruz. Maçın hakkı beraberlikti ama maalesef son dakikada karambol topunda gol yedik"

"GÜMÜŞHANE İYİ BİR TAKIM"

Akyel, "Lider Gümüşhanespor ile oynayacağız. Pazar günü önemli bir müsabaka bizi bekliyor. Zor bir maç. İyi bir futbolla ve seyirci avantajımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz. Gümüşhane iyi bir takım. Lider takım ama bizi iyi takım ya da lider olmaları ilgilendirmiyor. Biz elimizden geleni yapıp mücadeleci edeceğiz. Kendi sahamızda kazanmak isteyeceğiz. Çok zorlu maçlar geride bıraktık. İyi mücadele ettik bunu da hafta sonu gösterip galip gelmek istiyoruz" dedi.

Teknik Patron Fatih Akyel, cezalı duruma düşen Okan Duran ve Mert Caymaz'ın yerine oynayacak futbolculara da güvendiğini belirterek "Okan Duran ve Mert Caymaz sarı kart cezalısı. Onların yerine de oynayacak arkadaşlarımız var. Mutlaka onların yerleri de dolacaktır. Kimsenin yeri dolmaz diye bir şey yok. Onların yerine oynayacak arkadaşlar da ellerinden geleni yapacaktır. Bunu maçta göreceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi