Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, İlçe Seçim Kurulu'nun başkanlığını teyit ettiğini belirterek destek veren herkese teşekkür etti.

AK Partili Belediye Başkan adayı Zerrin Güneş, 21 oyla kaybettiği seçime itiraz etmişti, ancak oy farkı 22'ye çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu tarafından başkanlığı teyit onaylanan Genç "Bu seçimin kazananı tüm Saltukova'dır" dedi.

"MAZBATAMIZI ALIR ALMAZ GÖREVE BAŞLAMAK İÇİN HEYECAN İÇİNDEYİZ"

Genç, açıklamasında şunları söyledi;

"Kıymetli dostlarım, 4 ay süren bu uzun ve meşakkatli yolun sonunda baharı gördük. Seçim sonuçlarının itiraz üzerine yeniden sayılması ile kesinleşen sonuçlara göre; İlçe Seçim Kurulu kazandığımızı teyit etti. Emeği geçen herkese, fiilen yanımızda olanlara, bir o kadar fiilen yanımızda olmasa da gönlü bizimle atan dostlarımıza, aileme ve tüm Saltukovalılara teşekkür ederim. Hep birlikte kazandık. Bu seçimin kazananı tüm Saltukova'dır. Ben ve ekibim mazbatamızı alır almaz göreve başlamak için heyecan içindeyiz. Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, tüm birikimimle kendimi her gün daha da geliştirerek, milli unsurlardan asla taviz vermeden, sizlerin sesine kulak vererek istekleriniz ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda, emeğin ve emekçinin yanında olarak hizmet edeceğime söz veriyorum. Bana oy veren veya sadece gönlüyle yanımda olan herkese tekrar çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte aday olan diğer belediye başkan adaylarına da sivil hayatlarında başarılar diliyorum. kazanan Saltukova'dır. Göreceksiniz beldemize huzur ve mutluluk gelecek. Bundan sonra Saltukova'da her gün bahar olacak. Gülümseyin, hayat gülümseyince daha anlamlı."

Editör: Pusula Gazetesi