Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan iki kadına çarpması ve kadınların sürüklenmesi an ve an görülüyor.

Kaza Ereğli Devrek karayolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Burçin A. (35) idaresinde ki 67 TH 813 plakalı hususi otom0obikl yolun karşısına geçmek isteyen Nurcan A. (64) ile Fatma S.'ye (65) çarptı. Araçta yolcu olarak bulunan Murat K. (20) ile birlikte otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Nurcan A. ile Fatma S.'nin durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi Diğer yaralı Murat K.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği ifade edildi. Sürücü Burçin A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza iş yeri kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen kadınlara çarptığı ve kadınlardan bir tanesinin otomobilin üzerinden yere düşerek sürüklendiği görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi