BARTIN'da restorantta çalışan Sedat B.'ye, ait otomobil bilinmeyen bir nedenle ırmağa devrildi. Otomobilinin yerinde olmadığını gören Bayrak büyük şok yaşadı.

Olay, 14:00 sıralarında Kırtepe mahallesi yalı mevkiindeki ırmak kenarında meydana geldi. İddialara gör, Yalı mevkiindeki bir restorantta çalışan Sedat B'ye, ait otomobili çalıştığı işyerinin yan tarafına sabah saatlerinde park etti. Öğle saatlerinde yalı mevkiinde kalabalığı gören Sedat Bayrak, ne olduğunu merak edince büyük bir şok yaşadı. Irmağa otomobilin düştüğünü gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine Bartın Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 sağlık ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile çok sayıda polis ekibi geldi. Otomobilin nasıl uçtuğunu araştırdıkları sırada ekiplerin yanına gelen Sedat Bayrak otomobilinin yerinde olmadığını ırmağa devrilen otomobilin kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine ifadesi alındı. Polislerin yanında büyük şok yaşayan Sedat B., "Ben sabah işe geldim. Arabayı buraya park etmiştim. Sonra bir ara geldim. Otomobil buradaydı. Sonra işyerine gittim. Kalabalığı gördüm. Tekrar ne oluyor diye bakmaya geldim. Bir otomobilin ırmağa devrildiğini duydum. Baktım benim otomobil yok. Benden nasıl olduğunu anlayamadım. Sanırım kendi kendine geri geri gitti."dedi.

Otomobilin sahibine ulaşılmasının ardından 10 metre derinlikteki otomobil dalgıçların yardımıyla çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Pusula Gazetesi