Bir otel işletmesinin sektörde yükselebilmesi için ihtiyacı olan en önemli madde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesidir. Eğer müşterileriniz sizlerden memnun kalırsa, otelinizi büyütebilir, her geçen gün daha fazla müşteri kazanabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini de hizmet kalitenizi geliştirerek ve onlara konforlu bir konaklama imkanı sunarak hızlı bir şekilde yükseltebilirsiniz. Otel minibarlar, hem ekonomik hem de oldukça kullanışlı olması sebebiyle müşterilerinizi fazlasıyla memnun edecek, geçirdikleri zamanı daha eğlenceli hale getirecektir. Sizlere sunduğumuz 3 farklı modelden uygun olanı seçerek otellerde mutlaka bulunması gereken bu ürünü temin edebilir, işletmenizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. İsterseniz, elimizdeki bu üç model ürünle ilgili teknik ve kullanım detaylarına bir göz atalım.

Otel Tipi Minibar Ürünlerimizin Özellikleri

Otelde, müşterilerinize büyük bir kolaylık sağlayacak ürünlerimiz, kişilerin yiyecek ve içeceklerini bozulmadan saklamasına olanak tanıyor. Etkin soğutma özelliği sayesinde de müşterilerinize oldukça güzel bir deneyim sunacaktır.

Boyutunun küçük ve portatif olması sayesinde büyük küçük tüm otel odalarına sığabilen ürünlerimizin kullanımı oldukça kolaydır. Elektrik tasarrufunun üst düzey olduğu bu ürünler sayesinde, fatura yükü olmadan otelinizi geliştirebilirsiniz.

Otel tipi minibar ürünlerimizin bakımı ve temizliği de kolay bir şekilde yapılmaktadır. Aralıklarla hafif bir şekilde temizlediğiniz takdirde ürünlerimiz, sizlere uzun yıllar boyunca hizmet edecek, müşterilerinizi mutlu etmeye devam edecektir.

Otel Tipi Minibarların Teknik Detayları

Blok Kapılı Otel Minibar

  • Hacim: 40 Litre
  • Enerji Tüketimi: 24 Saatte 1,01 Kilowatt
  • Güç: 60 Watt
  • Net Ağırlık: 12,5 Kilogram
  • Çalışma Sıcaklığı: 5-32 derece

Bu ürünümüz, gelişmiş soğutma sistemi, otomatik termostatı ve doğa dostu yakıtıyla oldukça avantajlı ve kaliteli bir üründür. Avantajlı bir fiyata sahip olması ve güç tasarrufuna sahip olması sizleri büyük kaynaklar harcamaktan kurtaracaktır. Oteliniz için hem avantajlı hem de oldukça kullanışlı bir ürün arıyorsanız blok kapılı modelimiz tam sizlere göre.

Cam Kapılı Otel Minibar

  • Hacim: 40 Litre
  • Enerji Tüketimi: 24 Saatte 1,03 Kilowatt
  • Güç: 60 Watt
  • Net Ağırlık: 14 Kilogram
  • Çalışma Sıcaklığı: 5-32 derece

Cam kapılı ürünlerimiz, daha dekoratif bir görüntüye sahiptir. Otel odalarınızın dekorasyonlarına yeni bir ürün ekleyerek şık bir görünüme sahip olabilir, aynı zamanda bu kullanışlı ürünle müşterilerinizin ihtiyaçlarına yanıt verebilirsiniz.

Exclusive Otel Minibar

  • Hacim: 40 Litre
  • Enerji Tüketimi: 24 Saatte 1,01 Kilowatt
  • Güç: 60 Watt
  • Net Ağırlık: 12,5 Kilogram
  • Çalışma Sıcaklığı: 5-32 derece

Exclusive ürünlerimiz, diğer tüm özelliklerinin yanında LED ışıklandırma ve şişe raflarıyla özel müşterilere ve odalara renk katıyor. Oldukça prestijli olan bu ürünlerimiz ile otelinizin eşsiz olmasını sağlayabilir, müşterilerinizi özel hissettirebilirsiniz.

Sizler de otelinizi geliştirmek ve müşteri memnuniyetinizi arttırmak istiyorsanız, otel minibar ürünlerimizden herhangi birisini seçerek önemli bir adım atabilirsiniz. Kullanışlı, tasarruflu, avantajlı, dekoratif ve prestijli olan ürünlerimiz ile otelinize yeni bir soluk gelecek.

Memnuniyet Ücretsiz Reklamdır

Misafir, konaklama sonrasında dijital mecralar üzerinden yorumda bulunduğu için memnun kalması önemlidir. Bu nedenle otellerde otel tipi saç kurutma makinesi, havlu ısıtıcısı, çalışma masası, minibar, ücretsiz internet bağlantısı, kasa, havlu, terlik gibi araçların bulunması gerekir.

Misafir, yanında ev tipi saç kurutma makinesini getirmek durumunda kalırsa hem bavulunda yer kaplayacak hem de boşu boşuna ağırlık taşıyacaktır. Bu nedenle otellerde saç kurutma makinesinin iyi seçilmesi gereklidir.

Günümüzdeki saç kurutma makinelerinin birçoğu sert rüzgar akışları kullanır, saça zarar verir, ancak otel saç kurutma makineleri modellerinin özel olarak tasarlanmış fanı sayesinde, iyonla zenginleştirilmiş havayı azaltarak, saçların güzel ve parlak olmasını sağlar.

  • Hafiflik ve İşlevsellik Bir Arada Olmalı

Otellerde kullanılan saç kurutma makinelerinde hafiflik ve işlevsellik bir arada olmalıdır. Çoğu zaman kişinin vakti kısıtlı olduğu için makine saç derisini yakmadan hızlıca saçı kurutmalıdır. Otel tipi makineler daha hızlı kurutma ve daha az kabarma için hava akışını yönlendirir, kıvırcık saç tiplerinde kabarmayı en aza indirir, daha yüksek voltaj saçları daha çabuk kurutur.

  • Hafiflik Daha Fazla Güç Demektir

Makinenin ağırlığının az olması daha fazla güç anlamına gelir. Bu da uzun saçlı olanlar için daha konforlu şekillendirme anlamına gelir; kol yorgunluğu olmaz.

Misafirlerin istediği tutuş ve parlaklığı elde etmek için doğru makinenin seçilmesi önemlidir. Ayrıca şekillendirme işleminden önce bir iki dakika otel saç kurutma makinesi kullanmak, fazladan yağlı veya düzgün olmayan ürün uygulamalarını önleyebilir.

Saç Kurutma Makinesinde Olması Gereken Özellikler

Otellerde kullanılmak üzere tedarik edilecek saç kurutma makinelerinde turmalin teknolojisi, negatif iyonlar statik ve kabarmayı önleyen yapı, kabarmayı azaltmak ve parlaklığı arttırmak için yumuşak hava akımı tasarımı, hafif ve ergonomik tasarım olması gerekir. Ayrıca kurutma makinesinin sessiz ve güçlü olması ve tüm saç tiplerine uygun olması da önemlidir.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve fiyat bilgi için iletişime geçebilir avantajlı tekliflerimizden yararlanabilir, işletmenizi sektörün tepesine taşıyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken lifetechminibar.com sitesini ziyaret edin ve bize ulaşın.

Oteller, konaklayanların vakitlerini konfor içerisinde geçirmeleri için donatılmıştır. Misafirin yanında minimum eşyayla seyahat etmesi henüz otele ulaşmadan konfor bölgesine girmesini kolaylaştırır. Dolayısıyla otellerde olabildiğince çok donatının bir arada bulunması gerekir.