İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı ve Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden çok iyi dostu Çaycuma Organize Sanayi Bölge Müdürü Metin Oğuz için bir öneride bulundu.

Oğuz'un OSB için büyük emekler verdiğini ifade eden Erkmen, Metin Oğuz'un hizmetlerine teşekkür etmek için isminin OSB'de bir cadde veya bir birime adının verilmesi için çağrıda bulundu.

Erkmen'in o paylaşımı şöyle;

"Yıl 1995 Ben Bartın Valisi, Sanayi Bakanımız aynı zamanda Bartın Milletvekili olan hemşehrimiz Hasan Akyol'du. Kendisi bana Bakanlık Müsteşarlığı teklifinde bulunmuştu kabul etmemek gerektiğini söylediğimde sen nasıl adamsın başkası olsa balıklama kabul eder demişti. Kulakları çınlasın uzun sağlıklı ömürler diliyorum kendisine. İşte o tarihte biz Bartın'da Metin Ulukavak arkadaşımızla Organize Sanayi Bölgesi kuruluşunu gerçekleştirmeye çalışırken Zonguldak'ta Sami Seçkin Valimizle birlikte Metin Oğuz arkadaşımız Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak birlikte emek veriyorlardı. Birkaç gün önce Metin Oğuz Arkadaşımız vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum Ailesine başsağlığı diliyorum. O yıllarda Organize Sanayi Bölgelerinin gelişimi için Danimarka'da birlikte heyet olarak tesisler de incelemede bulunurken yukarıdaki resimde gördüğümüz Metin Oğuz arkadaşımıza hizmetleri için bir kez daha şükranlarımızı sunarken buradan bir çağrı da bulunuyor Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde bir cadde veya birime adının verilmesini teklif ediyorum."