Zonguldak Özel Level Hospital, deneyimli uzman kadrosuna Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Güven Öztürk'ü de ekledi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Güven Öztürk, özgeçmişiyle ilgili yaptığı açıklamada, "1967 yılında Antakya'da doğdum. İlk ve orta öğrenimini Antakya'da tamamladım. 1993 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Çankırı ve Gökçebey'de pratisyen hekimlik yaptım. 2008 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığını aldım. Sonrasında İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde çalıştım. Akabinde 7 yıl Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde çalıştım. Tekrar İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde kısa dönem görev yaptıktan sonra Zonguldak Özel Level Hospital Ailesine katıldım" dedi.

Ortopedinin tanımı ve ilgi alanı hakkında bilgi veren Opr. Dr. Güven Öztürk, "Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü; kas ve iskelet sisteminin hastalıkları ve bunların cerrahi ve cerrahi dışı tedavileri ile ilgili tıp dalıdır. Kas ve iskelet sisteminin her türlü travmatik yaralanmaları, bu sistemdeki yapıların doğumsal ya da zaman içinde ortaya çıkan bozuklukları ortopedi ve travmatolojinin başlıca ilgi alanıdır. Yaptığım başlıca ameliyat ve tedaviler şöyle: Kırıkların tedavisi, artroskopi cerrahisi (eklem protezleri), diz cerrahisi ve artroskopik cerrahi, omuz ve dirsek cerrahisi, ayak ve ayak bileği cerrahisi, çocuk ortopedi ve travmatoloji, sinir sıkışmaları tedavi ve cerrahisi, kemik erimesi (osteoporoz) tedavisi, kemik iltihapları (osteomyelit) tedavisi, boy uzatma ve bacak eşitsizlikleri ameliyatları, spor yaralanmaları tedavisi, menisküs ameliyatları, eklem içi enjeksiyonlar: PRP, hyalüranik asit uygulamalarını insanların yaşam kalitesini arttırmak için teknolojik gelişmeleri de kullanarak hastalarımıza uygulayıp, yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi