Dünya genelinde bir marka olan ve rakiplerine büyük bir fark atarak pazar liderliğine oynayan Oriflame, her geçen gün büyüyerek yoluna devam etmektedir. Sektörde 50 yıllık bir geçmişe sahip olan firma 60'dan fazla ülkeden talep görmektedir. Uzun yılların verdiği deneyim sayesinde bu başarıyı yakalayarak daha iyi olmak ve daha iyi yerlere gerebilmek adına çalışmalarına devam etmektedir.

Bu çalışmalar sayesinde dünya genelinde kendi ağını oluşturan Oriflame, her geçen gün daha da büyüyerek hizmetlerine devam etmektedir. Kullanıcıları için oldukça cazip ürünlerin piyasaya çıkmasına yardımcı olan Oriflame, aynı zamanda hem kendi ihtiyaçlarının karşılanması için hem de kullanıcılarının da para kazanabilmesi için oldukça karlı bir sistemin kurulmasına imkan sağlamıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda hazırlanan ürün kataloglarının kullanımıyla insanlar hem kendi ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyata satın alabiliyor hem de bu ürünleri farklı kullanıcıların almasını sağlayarak bu satıştan da para kazanabiliyor.

Oriflame Ürünleri

Oriflame ürünleri, son derece kaliteli ve kullanıcılarının tam olarak ihtiyacını karşılayabilecek bir yapıya sahiptir. Geçmişten gelen deneyimle birlikte geleceğe dair planlamalarla ortaya çıkan Oriflame, her geçen gün ürün yelpazesini genişletmektedir. Özellikle ihtiyacınız olan ürünleri istediğiniz şekilde bulabileceğiniz birbirinden güzel Oriflame katalogları bulunmaktadır. Bu katalogları inceleyerek istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.

Oriflame firmasının bu kadar hızlı bir şekilde yayılmasının ve 60'dan fazla ülkede talep edilmesinin en büyük nedenlerinden birisi hazırladığı ürünlerin kullanıcılarına hitap etmesidir. Kullanıcılarının istekleri doğrultusunda hazırlıklar yapan firma aynı zamanda gelen talepler üzerinden de yenilikler yapmaktadır. Bu sayede kullanıcıların isteklerini değerlendirerek onlar için özel çalışmaları ortaya çıkarabilmektedir.

Oriflame'ın tercih edilmesinin bir diğer nedeni ise fiyatlandırma olarak piyasanın oldukça altında etiketler kullanmasıdır. Özellikle kalite bakımından 1. sınıf olmasına rağmen fiyat aralığında ki düşüklük, ürünlerin oldukça fazla ilgi görmesine neden olmaktadır. Her dönemde farklı kataloglar çıkartarak bu ürünlerin satışını gerçekleştirmek üzere bir çalışma planı sunan firma aynı zamanda farklı kampanyalar yaparak kullanıcılarına daha uygun fiyatlar sunmaya çalışmaktadır. Özellikle Oriflame eylül kataloğu incelendiğinde bu durum daha net bir şekilde ortaya çıkabilecektir.

Oriflame Üyelik

Oriflame üyelik sistemi oldukça cazip bir şekilde işlemektedir. Bu üyelik sayesinde kullanıcılar kendi ihtiyacı olan ürünleri piyasanın oldukça altında bir fiyata satın alabilirken aynı zamanda bu ürünleri 3. Bir kişiye de satarak o kısımdan da para kazanarak kendi ekonomisine katkıda bulunabilir.

Oriflame üyelik sistemi hem kullanıcılar için hem de firma için oldukça güzel bir paylaşımın ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede hızlı bir büyüme ve satış hacmi yakalayan firma kendisini geliştirerek daha fazla ürün piyasaya sürerken kullanıcılar daha ekonomik bir ürün alımı yapabilmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi