CHP Zonguldak İl Başkan vekili Hakkı Güney, 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin, Zonguldak'a gelerek Madenci Anıtı'nda düzenlenecek miting programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkan Vekili Hakkı Güney, örgüt olarak mitinge hazır olduklarını ve Zonguldak halkını mitinge davet ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Biz örgüt olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık. Bütün çalışmalarımızı ilçe başkanlığımız, belde başkanlığımız ile bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Güzel bir miting olacak. Bugün sivil toplum örgütleri dolaşarak kendilerini mitinge davet ettik. Zonguldak için coşkulu anlamlı bir miting olacak. Zonguldak hayırlı olsun."

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Amasya mitinginde, "Fırına odun atın, ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım 5 TL, 10 TL de olsa katkı verin" ifadelerini değerlendiren Güney, "Örgütler sonuna kadar yanındadır. Muharrem Beyle hareket etmektedir. Bunun en büyük örneği de Genel Başkanımızın desteğiyle zaten belli olmuştur. Şu anda yapılan konuşmalar etkileme noktaları bizim için geçerli değildir. Bütün örgütler Muharrem İnce'nin yanındadır" dedi.

"Muharrem İnce, miting sonrasında maden ocağına inecek mi?" sorusunu yanıtlayan Güney, böyle bir planlarının olduğunu ve bu konuyu da gerçekleştirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi