Bölgesel Amatör Lig 4.grupta şampiyon olarak 3.lige yükselme Play-off maçında Trabzon temsilcisi Arsinspor ile karşılaşan Cahit Terzi'li Güzelorduspor rakibini 2-1 yenerek 3.lige çıkmayı başardı.

2013-2014 futbol sezonunda Zonguldakspor'u 3.lige çıkarma başarısı gösteren Cahit Terzi 3 yıl aradan sonra bu kez de Güzelorduspor'u şampiyon yaptı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 20.00'da başlayan karşılaşmada 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen eski Zonguldaksporlu Fatih Deniz'in 40'ncı dakikada attığı golle eşitliği sağlayan Güzelorduspor yine 85'nci dakikada yine eski Zonguldaksporlu Burçin Yüksel'in attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılarak profesyonel lige çıktılar.

ZONGULDAKLILAR GÜZELORDU'YU ŞAMPİYON YAPTI
Zonguldaklı Cahit Terzi ve Zonguldakspor formasıyla şampiyonluk yaşayan Suat Kerçin, Emrah Ergür, Burçin Yüksel, Fatih Deniz, Kaleci Ahmet Arat ve Kaan Yıldırım gibi isimleri kadrosunda bulunduran Güzelorduspor camiası Zonguldaklılara duacı.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte büyük coşku yaşayan Güzelordusporlu futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı. Cahit Terzi ise Zonguldakspor'un ardından Güzelorduspor'u da şampiyon yaparak büyük bir onur ve gurur yaşadı.

İKİ TAKIMIN DA LOBİSİ TRİBÜNDEYDİ

Ordu Milletvekillerinin yanı sıra Trabzon Milletvekilleri de protokoldeki yerini alarak takımlarının şampiyonluğu için bugüne kadar verdikleri desteği bu kez maçı statta izleyerek verdiler. Oysa 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da ise caima tribünlerde bütün bir sezon boyunca hep Zonguldaklı milletvekilleri aradı.

Editör: Pusula Gazetesi