Zonguldak Özel Level Hospital, Devrek Devlet Hastanesi'nin sevilen doktoru Op. Dr. Murat Bulanık'ı, deneyimli uzman kadrosuna ekledi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Murat Bulanık, 2008 yılında Kırıkkale Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Kırıkkale Devlet Hastanesi Acil Servis, 1 Nolu 112 Acil Serviste pratisyen hekim olarak görev yapan Op. Dr. Bulanık, Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1'inci Genel Cerrahi Kliniği'nde ve Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji ve Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde çalıştı.

Daha sonra 2012-2016 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden "Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı"nı tamamlayan Bulanık, 2016-2018 yılları arasında Devrek Devlet Hastanesi'nde görev yaptı.

Hekimliği süresince Acil Servis Sorumlusu ve Başhekim Yardımcısı olarak çeşitli görevleri üstlenen Op. Dr. Murat Bulanık, uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleleri ve bilimsel toplantılara sunulan kitaplarda basılan bildirileri bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi