Türkiye U-23 Milli takımı Bakü'de devam eden Dördüncü İslami Dayanışma oyuncalarında bugün son maçını oynadı. İlk maçta Cezayir'e 2-1, ikinci maçta ise Ummar'da 3-2 mağlup olan Onur Eriş'li U-23 Milli takım bugün gruptaki son maçını Filistin ile oynadı.

TSİ ile 11.30'da başlayan karşılaşmada Türkiye, Filistin karşısında maça kötü başladı. 38'nci dakikada 3-0 yenik duruma düşen Ayyıldızlı ekip 44'ncü dakikada Melih Okutan ile skoru 3-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 63'ncü dakikada Melih Okutan kendisinin ve Milli takımın ikinci golünü attı. 3-2. Golün ardından baskısını sürdüren Milli Takımda müthiş geri dönüş yaşandı ve Milli takım bu kez Taylan'ın attığı golle beraberliği yakaladı. 3-3. 81. Dakikada Milli Takım Hakkı Can'ın attığı golle 4-3 öne geçti. Maçta başka gol olmayında 3-0 yenik durumda olan Onur Erişli Milli takım sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Milli takım gruptaki ilk galibiyetini aldı ve grubu üçüncü tamamladı. Grubu Cezayir 7 puanla lider, Ummar 5 puanla ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura çıktılar. Milli takım ise 3 puanda kalarak 4.İslami Dayanışma Oyunları macerasını B grubunda üçüncü olarak tamamladı. Filistin ise 1 puanla son sırada kaldı.

ONUR ERİŞ ORTALARI İLE GÖZ DOLDURDU

Cezayer ve Umman maçında 90 dakika sahada kalan Zonguldaksporlu futbolcu Onur Eriş Filistin karşısında da maçın tamamında oynadı. Özellikle sol kanattan ceza sahası içinde kestiği ortalarda etkili olan Onur Eriş bu maçta da takımın iyilerindendi.

Editör: Pusula Gazetesi