Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş için TFF 1. Lig ekiplerinden Zonguldakspor'un kardeş takımı Adana Demirspor ısrarırı sürdürüyor. Teknik Direktörlük görevine Zonguldakspor'u yıllar önce çalıştaran Giray Bulak'ı getiren Adana Demirspor geçtiğimiz hafta içinde Onur Eriş için Zonguldakspor yönetiminden talepte bulundu. Yaklaşık 250 bin lira bonversi ücreti öneren Adana Demirspor'un bu teklifi kabul görmezken, Zonguldakspor yönetimi yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vereceklerini Onur Eriş'i satmayı düşünmediklerini belirtmelerine rağmen 750 bin lira civarında bonservis bedeli biçtiği öğrenilmişti.

ADANA DEMİRSPOR YÖNETİMİ ISRARLI
Adana Demirspor yönetimi 24 yaşındaki futbolcu Onur Eriş'i kadrosuna katmak için büyük çaba gösterdiği, bonservis bedelinde indirim talep ettiği öğrenildi. Kırmızı-lacivertli yönetim ise Onur'u bırakmak istemiyor.

MAVİ ŞİMŞEKLER HEYECANLANDI

Adana Demirspor'un en popüler taraftar grubu Mavi Şimşekler resmi internet sitesinden Onur Eriş'in Adana Demirspor yönetimi tarafından radara alındığını, belirtirken Onur Eriş'in transferinin gündeme gelmesi Mavi Şimşekler arasında heyecan yarattı

MAVİ ŞİMŞEKLER PUSULA'YI TAKİPTE

Mavi-Şimşekler Taraftar grubu Onur Eriş'in Anada Demirspor'a transferi haberinde Pusula Gazetesi'nin Onur Eriş ile ilgili fotoğraflarını kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

ONUR ERİŞ VE OKAN EKEN BUGÜN ANKARA'YA GİTTİ

Memleketi Bursa'da tatilini geçiren Onur Eriş Adana Demirspor dahil bir çok takımın transfer listesinde yer alıyor. Onur Eriş beraberinde Zonguldakspor'un golcü futbolusu Okan Eken ile birlikte bugün Ankara'ya gitti. Onur Eriş ve Okan Eken'in Başkente gitmeleri "Transfer görüşmesine mi gittiler?" sorularını akıllara getirdi. Her iki futbolcunun da Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi