Spor Toto 2 ve 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin oyuncularından oluşturulan karma takımların ilk gün maçları tamamlandı. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm genç milli takım ve maç izleme antrenörleri de yerinde takip etti. Müsabakaları izlemek için çok sayıda kulüp temsilcisi ve antrenörü ile scout da tesise geldi.

Milli Takımların oyuncu havuzunu genişletmek üzere organize edilen etkinlikte Milli Takım Teknik heyeti bir çok futbolcuyu beğendiği ve takibe alacağı belirtildi.

ONUR ERİŞ AYAĞINA GELEN FIRSATI TEPTİ

Milli Takım 2. Lig kadrosuna Zonguldakspor'dan Onur Eriş de davet edilmiş ve Zongludak'ın gururu olmuştu. Ancak Onur Eriş ciddi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen "Sakatım" yazılı mazeret dilekçesi göndererip Antalya'da gitmeyerek ayağına gelen fırsatı tepmiş oldu.


FATİH TERİM VE KURMAYLARI İZLEDİ
2. ve 3. Lig Milli takım karmalarının arasında yaptıkları özel karşılaşmaları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve kurmayları da yakından takip ederek notlar aldı. Bazı futbolcuların maçlarda kendilerini gösterdikleri ve Milli Takım Teknik Patronları tarafından özel takibe alınacakları belirtildi. Onur Eriş'in mazeret göstererek gitmediği bu etkinlikte kaybeden taraf Onur Eriş ve Zonguldakspor oldu.

Editör: Pusula Gazetesi