Cumartesi ve Pazar günü Sinop'da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol karşılaşmalarına Zonguldak'tan kız ve erkek hentbol takımları katıldı. 3 Aralık'ta gerçekleştirilen seçmelerin ardından Antrenör Ersin Naci İskender ve Hentbol İl Temsilcisi Ufuk Bayraktar tarafından iyi bir kadro oluşturuldu.

Sintop'da gerçekleştirilen lig müsabakalarında Zonguldak hentbolde kız ve erkeklerde büyük bir başarı gösterdi. Zonguldak Kız Hentbol takımı Bolu'yu 12-10 yenerken ikinci maçında Amasya'yı 18-6 gibi farklı skorla yenmeyi başardı.

Zonguldak Erkek Hentbol takımı ise Karabük'ü ilk maçtü 16-13, ikinci maçta ise Düzce'yi 17-12 yenerek kız ve erkek takımı olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazandı.

ÇEYREK FİNALLER ÇORUM'DA

Anadolu Yıldızlar Hentbol Liginde Sinop'ta gerçekleştirilen ilk etap maçlarında başarılı sonuçlar alarak Çeyrek finale yükselme hakkı elde eden Zonguldak Kız ve Erkek Hentbol takımları 15 Mart 2018 tarihinde ise çeyrek final maçları için Çorum'a gidecek.

BAYRAKTAR UMUTLU
Hentbol İl Temsilcisi Ufuk Bayraktar Anadolu Yıldızlar Hentbol liginde zor maçlar oynadıklarını ve sporcularının alın teri ve mücadelenin zaferi olarak Çeyrek final yükselmeyi hak ettiklerini söyledi. Bayraktar, Sinop'ta elde ettikleri başarıyı 15 Mart tarihinde Çeyrek finallerde Çorum'da da elde edeceklerini, sporcularına güvendiklerini söyledi.

YÜKSEL'DEN KUTLAMA

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel kafileyi tebrik ederek "Sinop ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol müsabakalarında ilimizi başarıyla temsil ederek şampiyon olan ve üst tura çıkan Bayan-Erkek Hentbol takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi