Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak'ın eşi Yasemin Kolçak, sosyal medyadan paylaşım yaparak madencilere çağrıda bulundu.

Eşi Hüseyin Kolçak'ın acısını içinde yaşadığını belirten Yasemin Kolçak, "Hüseyin'imi kaybetmenin derin acısı içerisindeyim. Zor bir süreç beni bekliyor. Ancak bu onun anılarını ve mücadelesini yaşatmak adına yapacaklarıma engel değil" dedi.

Yasemin Kolçak'ın paylaşımı şöyle;

Merhaba, yine ben.. Yasemin

Hüseyin'imi kaybetmenin derin acısı içerisindeyim. Zor bir süreç beni bekliyor. Ancak bu onun anılarını ve mücadelesini yaşatmak adına yapacaklarıma engel değil.

Bu konuda siz madenci kardeşlerimizden alacağım destek çok önemli.

Anılarını yaşatmak için asıl görev siz madenci kardeşlerimize düşüyor. Çünkü onunla benden, ailesinden daha fazla zaman geçirdiniz. Siz madenci dostları onun her şeyi oldunuz. Bu anlamda emek vermek isteyen dostlardan ricam Hüseyin'le yaşadığınız bir anınızı ister buradan ister messengerden paylaşarak bana ulaştırmanız. Fotoğraf ve anılarınız onun anılarını yaşatmak adına çok önemli. Özellikle benim şahit olamadığım geçmişteki anıları çok önemli. Geldiği noktanın basamaklarını teker teker çıkmak istiyorum.

Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sevgiyle..