Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, 3 senede Zonguldakspor formasıyla 2 şampiyonluk yaşayan, kırmızı-lacivertli ebibi Amatör ligden 2. lige taşıyan futbolcuların başına gelen takım Kaptanı Mert Caymaz ve takımın yıldızı Onur Eriş idman sonrasında yaptıkları açıklamalarda taraftara umut verdi. Mert ve Onur Konya Anadolu Selçuk maçını telafi edeceklerini, Play-off şanslarını sonuna kadar kovalayacakları sözünü verdiler.

MERT:'PLAY-OFF ŞANSIMIZI SON HAFTAYA KADAR KOVALAYACAĞIZ'

Kaptan Mert Caymaz "Nazilli Belediyespor maçının ardından iç sahada Tepecikspor ve Erzurumspor maçlarını oynayacağız. Bu maçlar bizim için final havasında geçecek. Play Off şansımızın hala olduğunu düşünüyorum. Nazilli'yi yenersek bizim için final. Sonrasında İstanbulspor maçı çok büyük bir final olur. Üst üstte 2 hafta içeride oynuyoruz. Onları puan ya da puanlarla geçersek Play-off'un en büyük adayı yine biziz. Bu hesapları yapmadan önce Nazillispor'u yenmemiz gerekiyor. Eğer play-off ümidimiz varsa, son haftaya kadar taşımak istiyoruz"dedi.

ONUR: 'ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ'

Sol kanadın değişme oyuncusu Onur Eriş ise "Konya Anadolu Selçukspor'a 1-0 mağlup olduk. Bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu hafta iyi hazırlandık. İnşallah seyircimiz önünde Nazilli'ye karşı 3 puanı hedefliyoruz. İnişli-çıkışlı performanslar olabilir. Takım olarak Selçuk karşısında kötü günümüzdeydik. Kötü oynadık ve kaybettik. Mağlubiyeti hak ettik. Ama bu hafta elimizden gelenin fazlasını yaparak 3 puanı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi