Silivrispor galibiyetinin ardından Pazar günü saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da kulüp Başkanı Süleyman Caner önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Başkan Caner "Pozisyona girmekte zorlanmıyoruz. Ancak topun içeri girmesi önemli" diyerek, kazanacaklarını söyledi.

"BANDIRMA'DAN ALACAĞIMIZ 3 PUAN ÖNEMLİ"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Bandırma maçına odaklanıyoruz. Bandırma şu anda ilk 5 içerisinde. Bandırmaspor karşısında alacağımız galibiyet bizi yukarılara daha da yaklaştıracaktır. Hedefimiz yönünde ilerleyeceğiz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Zonguldakspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için el ele vereceğiz. Başarı o zaman daha kolay gelecektir" dedi.

" TEKNİKHEYET GEREKLİ ÖNLELERİ ALACAKTIR"

Başkan Caner "Pazar günü oynayacağımız rakibimiz Bandırmaspor güçlü bir ekip. 1. Lig'den geldi. Kadrosunu da korumayı başardı. Yapılan takviyelerle iyi bir şekilde mücadele ediyor. Tabi bu duruma karşı teknik heyetimiz gerekli önlemleri alacaklardır. Buna göre bir çalışma ile sahamızda, taraftarımızda yanımızda olmasıyla müsabakayı galibiyetle kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli" dedi.

"STADIMIZA BİRAN ÖNCE İNŞALLAH KAVUŞURUZ"

Stad konusuna da değinen Başkan Caner "Kapalı tribünlerin bir an önce üzerinin kapatılması büyük temennimiz. Bakıyorsunuz birçok yere stad yapılıyor. Artık bizim sahamızın da yapılması gerekiyor. Umarız ki seneye kadar program dahilinde stadımızın tamamı kapatılır. Sakarya sahasına kavuştu, inşallah bizde kavuşuruz" şeklinde konuştu.

"İŞÇİ MİLLİ TAKIMI" PANKARTI ANLAMLIYDI

İstanbul Ultras taraftar grubu üyelerinden Okan Aslan, Mustafa ve Ferdi Tosun'un hazırlayıp açtığı pankarta değinen Caner "Silivri maçına çok fazla gurbetçi kardeşimiz geldi. Takımlarını yalnız bırakmadılar. Çok güzel bir pankart hazırlamışlar. "İşçi, emekçi milli takımı" diye. Futbolcuların yanında oldular. Deplasmanda gibi değil, kendi sahamızda gibi oynadık. Galibiyetle ayrılmasını bildik. Tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Çok anlamlı bir pankarttı" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN TOPUN İÇERİ GİRMESİ"

Gol pozisyonu bulmakta zorlanmadıklarını belirten Başkan Caner "Takım olarak pozisyon yakalamakta sıkıntımız yok. Ama önemli olan topun içeri girmesi ve gol olması. Bu durumu da umarım aşarız. İnşallah bundan sonraki maçlarda pozisyonlar değerlendiririz. Gol atarak, kazanmayı biliriz. Önemli olan 3 puan alabilmek. Bu durum 1-0'de olsa aynı, 5-0'da olsa aynı. Galibiyete ulaşmak için de her yolu deneyeceğiz. Pazar günü taraftarımızın da desteği ile Bandırma'yı yenmek istiyoruz. Buna ihtiyacımız var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi