Zonguldak Önder İmam Hatipliler Derneği, düzenledikleri etkinliklerle ses getirmeye devam ediyor. Dernek Başkanı Zekeriya Uçar, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mühendislik Fakültesi mezunu ve İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi, Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanlığı yapan Gurbet Altay'ı Zonguldak'a getirerek,"Gelecek Kariyerini Belirlemenin Püf Noktaları", "İletişimin PIN Kodları", "Motivasyon ve Eğitim Kalpte Başlar" başlıkları adı altında Zonguldak merkez ve ilçelerdeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde seminer verildiğini açıkladı.

GURBET ALTAY ZONGULDAK'TA SEMİNER VERDİ

Başkan Uçar, Önder İmam Hatipliler Derneği'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı ve yapacakları etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi:

"19 Şubat Pazar günü Zonguldak Önder İmam Hatipliler Dernekleri olarak her ay düzenli olarak yaptığımız il toplantımızı Çaycuma'da yaptık. Daha önceki il toplantımızda her ay bir konu belirleyip bir konuk davet etme kararı almıştık. Bu bağlamda İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mühendislik Fakültesi mezunu ve İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi, birçok üniversite, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na, özel sektör ve kamu kurumuna eğitimler ve seminerler veren ve halen vermeye devam eden, aslen Zonguldaklı olan ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığını yapan Gurbet Altay'a 'Gelecek Kariyerini Belirlemenin Püf Noktaları', 'İletişimin PIN Kodları', 'Motivasyon ve Eğitim Kalpte Başlar'başlıkları adı altında ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde seminer verdirdik. Seminer Pazartesi günü Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde başladı daha sonra Gökçebey Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ve Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde devam etti. Seminer sonrası Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret ettik. Ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, 'Seminerin öğrencilerimiz için iyi olduğunu ve faydalı geçtiğini, bu nedenle semineri veren hocamıza ve hocamızın buraya gelmesine vesile olanlara teşekkür ediyorum' dedi."

SEMİNERLER DEVAM EDECEK

"Aynı semineri ertesi gün Zonguldak Merkezdeki Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeve Kozlu Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeverdirdik. Nasip olursa, 6 Mart 2017 Pazartesi günü Ereğli ve Alaplı'daki Anadolu İmam Hatip Liselerinde verdireceğiz. 25 Şubat 2017 Cumartesi günü İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesi ve Ensar Vakfı Zonguldak Şubesi işbirliği ile Asım Tiyatrosu'nu Zonguldak'ımıza getireceğiz. 'Bir Milletin Umudu Asım' konulu oyunlarını saat 13.30'da BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde oynayacaklar. Ücretsiz olan tiyatroya lise ve üniversite öğrencilerimizle birlikte halkımızı da bekliyoruz. 28 Şubat'ın 20'nci yılında basın açıklamamız olacak ve 3 Mart 2017 Cuma günü de bir konferans planlıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi