Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve temsilcimiz Zongludakspor'un rakiplerinden birisi olan Sancaktepe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 1 ay önce Sancaktepe FK'lı futbolcular kulüpten alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle TFF'ye başvuruda bulunmuştu. TFF ise kararını açıkladı ve Sancaktepe FK'lı futbolcuları haklı bularak tamamının serbest kalmasına karar verdi.

Sancaktepe Belediyesi ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayı doğrulayarak Sancaktepe oyuncusuna hocasına idarecisine menejerine çalışanlarına ve gönülden bağlı halkına bunu reva görenlerin KOL'u kırılsın inşallah." açıklamasında bulundu.

ERDİNÇ PEKGÖZ KONUŞTU
Sancaktepe FK'ın oyuncusu olan eski Zonguldaksporlu stoper Erdinç Pekgöz ise olayın ardından yaptığı açıklamasında "Biz futbolcular olarak sezon başından buyana büyük sorun yaşadık. Sonuç olarak TFF'ye başvurduk ve serbest kaldık. Ancak ben hafta sonu oynanacak olan Amed Sportif maçına çıkacağım. Bu maçın ardından ise takımdan ayrılacağım. Transfer konusunda ise ikinci yarı için teklifler var. Ancak benim önceliğim daha önce çok mutlu olduğum ve çok sevdiğim Zonguldakspor olacak. Bakalım süreç ne gösterecek" dedi.