Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 3 katlı bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı. Yangında iki bayan dumandan etkilenirken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangında annesi dumandan etkilenen genç 'Bir daha bu eve kimse kafası güzel girmeyecek.' Diyerek tepki gösterdi.

Olay 20.30 sularında Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak Numara 12'de meydana geldi. 3 katlı apartmanın iddialara göre alkollü olduğu öğrenilen Ramazan Adak'a ait üçüncü katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, polis ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Evin yandığını öğrenen aile fertleri kavga ederken yangından dolayı panikleyen genç 'Bir daha bu eve kimse kafası güzel girmeyecek. Sizin yüzünüzden benim annem bayıldı.' Diyerek tepki gösterdi. Polisler kavga eden aile fertlerini ayırırken biber gazı kullandı. Kısa sürede kavga eden aile fertleri dağılırken bir kişi gözaltına alındı. Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından olay yerinden ayrılırken yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Yangında dumandan etkilenen aile ferleri hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aile fertleri ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Dumandan etkilenen yaralı ambulansa alınırken yakını gazetecilere 'Çekme. Neyi çekiyorsun? Sil onları.' diyerek tepki gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi