Misli.com 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor ile şampiyonluğa yürüyen Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir Çarşamba günü oynadıkları Ofspor maçında haçın hakemi Taner Tuncer'in yüzde yüz penaltılarını vermediğini belirterek hakeme büyük tepki gösterdi. 1-1 biten maçın ardından Diyarbekirspor 28 puanla liderliğini sürdürdü, en yakın takipçisi Bucaspor ile arasındaki 3 puan farkı korudu.

"HAKEM PENALTIYI VERMEDİ"

Şenol Demir, "Karabüklü hakemin gözünün önünde olan bir pozisyondu. Önü de açıktı. Rakip takımın oyuncuları bile bıraktılar, hakeme baktılar. Hakem penaltıyı verecek derken, devam ettirdi. Vermeyince de yapacak bir şey yok. Onlara ödül verir gibi oldu. Hem cezalandırdı hem de beni sahanın dışına attı. Üzüldük ama tabi daha maçlar var. İlk yarının bitimine 3 maç var. Yolumuza devam etmemiz lazım ama 4 oyuncumuz sakatlandı. Bu haftaki maçta 4 oyuncumuz oynayamayacak." dedi.

"BARIŞ ŞEREF'E GEREKLİ DESTEĞİ VERMEK LAZIM"

Barış Şeref'e destek verilmesi gerektiğini belirten başarılı teknik adam Şenol Demir şunları söyledi: "Barış Hoca ile sürekli görüşme halindeyiz. Devam etmesini istediğimi de belirtiyorum. Hakan Hürfikir ve Süleyman Başkan'a da söyledim devam edin diye. Dışarıdan gelenleri de gördü Zonguldak'ta ki insanlar. Barış Hoca'ya gerekli desteği vermek lazım. Ben yüzde 100 başarılı olacağına inanıyorum. Zaten bütün idmanları yaptıran Barış'tı. Başarılı olabilir. Problem olacağını düşünmüyorum. Deneyimli oyuncularda var Hakan gibi. Onlarında yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Diyarbakır'dan Zonguldak'a herkese selamlarını gönderiliyorum" dedi.