12-19 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvası başladı. Dünya'nın en önemli boks organizasyonlarından birisi olarak değerlendirilen turnuvaya Türkiye Boks Federasyonu tarafından Milli takım kampına Türk Telekomspor'un Milli sporcusu Selma Karakoyun da davet edilirken, Karakoyun 75 kiloda Milli formayla Türkiye'yi ve Zonguldak'ı temsil edecek. Boks Milli Takım Antrenörü Zonguldaklı İshak Tiryaki Selma'ya güvendiğini belirterek madalya beklediğini ifada etti.

HİNDİSTAN'I HEDEFLİYOR

Daha önce dünya üçüncülüğü, Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü, Türkiye Şampiyonlukları bulunan Zonguldaklı Milli Boksör Selma Karakoyun, elde edeceği şampiyonlukla Hindistan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmayı hedefliyor. Rusya ve Hindistan rakiplerinin galibi ile oynayacak olan Selma'nın ilk maçı rahat geçmesi bekleniyor.

TİRYAKİ, SELMA'YA GÜVENİYOR

Zonguldaklı Boks Milli Takım Antrenörü İshak Tiryaki, Selma Karakoyun'a olan güvenini dile getirerek "Uluslar arası Ahmet Cömert Boks turnuvasına iyi bir şekilde hazırlandık. Selma iyi bir sporcu. İnşallah ay yıldızlı forma altında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Hedefimiz bu büyük organizasyonda şampiyon olup ardından Hindistan'da yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'a, Türk Telekom'a bize destek verenlere teşekkür ediyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi