Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Kömürspor'a sahip çıkılması noktasında mesajlar verirken "Bir futbol şehri Zonguldak bir il takımının sıkıntı yaşaması hepimizi üzüyor" dedi.

Başkan Alan, belediye başkanı olarak daha fazlasını yapmak istediklerini belirterek "Çok sıkıntılarımız var. Ben buradan bütün iş adamlarına şehrin önde gelen insanların da çağrı da buluyorum Zonguldakspor hepimizi o yüzden destek olmamız gerekiyor" dedi.

Başkan Alan, Zonguldak Kömürspor'la ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Zonguldakspor'la ilgili çok şey söylemeye gerek yok. Ben zaten elimden gelenin fazlasını şahıs olarak da yaptım kurum olarak da yaptım, şimdi Belediye Başkanı olarak daha da fazlasını yapmak istiyoruz. Çok sıkıntılarımız var. Pazar günü de ben hocayı ve oyuncu arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Gayret gösteriyoruz ama şehrimizin de önde gelenlerinin işadamlarımızın herkesin Zonguldakspor'a sahip çıkması lazım. Hepimizin ortak bir değeridir. Bir futbol şehri Zonguldak bir il takımının sıkıntı yaşaması hepimizi üzüyor. Belediye olarak biz elimizden geleni yapıyoruz ama herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Şimdi Zonguldakspor yendiği zaman mutlu oluyoruz. Ama yenildiği zaman ne yazık ki hakikaten insanların morali bozuluyor modu düşüyor. O yüzden işçi milli takımına herkesin sahip çıkması gerekiyor. Ben buradan bütün iş adamlarına şehrin önde gelen insanların da çağrı da buluyorum Zonguldakspor hepimizi o yüzden destek olmamız gerekiyor Zonguldakspor'un başarılı olursa şehrimiz başarılı olur. Ben şunu hep altını çizerek ifade ediyorum bir şehir takımı hangi ligdeyse şehirde o lig de olur denir. Biz İnşallah birinci lige çıkacağız."

Editör: Pusula Gazetesi