Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Zonguldak Belediyesi'ne ait Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sergi ve konser etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında O Ses Türkiye Yarışması birincisi Hasan Doğru ve yerel sanatçı Oğuzhan Bakır tarafından engellilere muhteşem bir konser verildi.
Konser esnasında özel kız çocuğu ile dans eden Ömer Selim Alan, çocuklara yakın göstererek onlarla birlikte vakit geçirdi. Programda özel çocuklar, müzik eşliğinde hep birlikte oynadılar stres attılar ve şarkı söylediler.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan "Ben sizlerle Bugün özel günde Dünya Engelliler gününde Bir arada olmaktan sizlerle aynı ortamı paylaşmaktan son derece mutluyum, öncelikle bunu ifade etmek istiyorum. Biz göreve geldiğimiz zaman ilk aklımızda olanlardan bir tanesi de engelleri ne kadar kaldırırız nasıl kaldırırız oldu. Biz de bir an evvel Zonguldak Belediyesi bünyesinde engelli kardeşlerimizi yavrularımıza gençlerimize ve ailelerine nasıl bir nefes aldırırız yüzünde nasıl bir tebessüm sağlarız diye düşündük. Bunu da Sayın bakanımızla konuştuktan sonra Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte görüştük ve hamd olsun bu engelsiz yaşam merkezini açtık" dedi.