-ÖZEL İÇERİK-

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri listeleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Uzun yıllardır belediye meclisinde AK Parti Gurup Başkan Vekili Abdullah Karagüzel'in yeni dönemde listede yer almaması hakkındaki soruyu yanıtladı.

Karagüzel'in yeni dönemde belediye meclisinde görev almamasının bir eksiklik olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan "Tabi ki listede olmak isteyen arkadaşlarımız vardı. Listeye giremeyen arkadaşlarımızın da bize kırılmayacağına ben adım gibi eminim. Bu bir bayrak yarışı" dedi.

Alan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Biz il başkanı, ilçe başkanı ve milletvekillerimiz ile beraber 8-10 günlük süredir bunlar ile uğraşıyoruz. Biz yola çıkarken 'Hep birlikte yeni Zonguldak' diye yola çıktık. Bunu yaparken de Zonguldak'ımızın demokratik yapısını ön planda tuttuk. Bize gelen talepleri değerlendirdiğimiz zaman bence, il başkanım da aynı şeyi düşünüyor, ilçe başkanım da, teşkilatlarımızda bana göre en güzel liste bizim. En güzel liste ile yola devam edeceğiz. Bütün halkımız tanıyor. İnşallah proje tanıtımında aynı gün adaylarımız ile beraber sahneye çıkacağız. Ve bundan sonra 19 mahallede bütün meclis üyelerimiz ile beraber durmaksızın çalışacağız. Ben listemizin düzgün bir liste olduğunu biliyorum. Biz il başkanım ve ilçe başkanım ile beraber birtakım kararlar almıştık. Bu kararları da uyguladık. Tabi ki listede olmak isteyen arkadaşlarımız vardı. Listeye giremeyen arkadaşlarımızın da bize kırılmayacağına ben adım gibi eminim. Bu bir bayrak yarışı. Bu hizmet yarışıdır. Ben inanıyorum ki, biz teşkilat olarak birlik ve bütünlüğümüzü sonuna kadar koruyacağız. Çünkü AK Partiyiz. Ben değil biz partisiyiz. O yüzden inşallah Zonguldak'ımız bu listeyle seçimi çok rahat alacak."

Editör: Pusula Gazetesi