TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda haftalardır kazanamayan Kahramanmaraş'a konuk oldu. 22 puanla haftaya 10.sırada giren ve zirve mücadelesi veren kırmızı-lacivertli temsilcimiz sahaya en az 1 puan umutları ile çıkmasına rağmen 90 dakika boyunca istediği futbolu sahaya yansıtamadı.

KAPTAN MERT CAYMAZ'IN YOKLUĞU HİSSEDİLDİ
Niğde Belediyespor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Kahramanmaraş deplasmanında forma giyemeyen Kaptan Mert Caymaz'ın bu maçta yokluğu çok hissedildi. Orta sahada dirençsiz kalan kırmızı-lacivertli ekipte Mert'in yerine Ekrem Sarıçam forma giydi. Ekrem geçtiğimiz hafta Niğde maçında da Okan Eken'in cezası nedeniyle ilk 11'de sahaya çıkmış ve golünü atmıştı.

KALECİ SİNAN SAKANLANDI
Maçın 45.dakikasında sakatlanarak Teknik Direktör Şenol Demir'e değiştir işareti yapan Kaleci Sinan Ören ikinci yarıya çıkamadı. Sakatlığının durumu çekilece MR'dan sonra kesinlik kazanacak olan Sinan'ın ikinci yarıya çıkmaması pahalıya mal oldu. Yedek Kaleci Cantuğ'un maça tam anlamıyla kendini verememesi ve tecrübesizliği önünde oynayan defansı da tedirgin etti.

HASAN KIRMIZI KART GÖRDÜ
Mert Caymaz'ın yokluğunda orta sahanın yükünü çeken Hasan Küçcük ise maçın 83.dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kahramanmaraşspor'da ise Hakan Vural 81.dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Zonguldakspor rakibi karşısında etkisiz bir futbol oynarken, gol pozisyonlarında da yetersiz kaldı, Okan Eken 58.dakikada yerini Ertan Koç'a teslim etti. Puan yada puanlar için Kahramanmaraş'a giden Zonguldakspor haftayı puansız kapatarak 22 puanda kaldı, haftayı yine 10.sırada tamamladı. (Haber: Ender Yüksel)

STAD: 12 Şubat
HAKEMLER: Davut Dakul Çelik xx, Yusuf Doğan xx, Yakup Bulut xx
KİPAŞ KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut xx, Bilal xx, Evren Kilarcı xx (Burak Saban dk.46 xx) Serbay xx, Ramazan Kahya xx, Timur xx (Yusuf dk.58 xx) Devrim xx, Hakan xx,

ZONGULDAKSPOR: Sinan xx (Cantuğ dk.45 xx) Ercan xx, Kamil xx, Şevket xx, Hasan xx, Okan Eken xx (Ertan dk.58 xx) Onur Eriş xx, Hüseyin xx, Reşo xx, Semih xx (Ali dk.76 x), Ekrem xx
GOLLER: Devrim (dk.51) Yusuf Emre (dk.85) (KİPAŞ Kahramanmaraşsor)
KIRMIZI KARTLAR: Hakan Vural (dk.81) (KİPAŞ Kahramanmaraşspor) Hasan (dk.83) (Zonguldakspor)
SARI KARTLAR: Ethem Ercan, Serbay, Mesut (KİPAŞ Kahramanmaraşspor) Onur Eriş (Zonguldakspor)

Editör: Pusula Gazetesi